[M.S]OrangutaN Opublikowano 16 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Lista grupki: Leader:OrangutaN V-Leader : HeLLeK Członek:Napko102,PL Członek:Fizoludek Członek:Kawa Oferujemy : Baze Umiejętności strzelania na wysokim zabijaniu Auta No i dobrą zabawę Wymagamy : Mikrofon TeamSpeak 3 Kultura Mutacja (wyjątki) Współpracować z ludzmi ze swojej grupy wzór podania: Imie: Wiek: Nick: Umiejętność Strzelania (od 0-10): Umiejętność Latania np. dodo lub maverick (od 0-10): Coś o sobie (z 2 zdania): Czy posiadasz mutacje? Edytowane 17 Stycznia 2018 przez [M.S]OrangutaN zdjęcia
Alfie Solomons Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jest już 1 temat dotyczący rekrutacji do grupy, po co więc 2?
Ninjaaa3211 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 ♦ Nick : Ninjaaa3211 ♦ Wiek :14 ♦ Imię :Patryk ♦ Straż na Fragujemy.com : 2lata ♦ Staż na serwerze : 2 lata ♦ Aktualne KD Ratio :1,5 ♦ Posiadasz sprawny mikrofon : Tak ♦ Posiadasz teamspeak3 : Tak ♦ Dlaczego chcesz dołączyć do N3d : Ponieważ nie mam grupy z ktorą moglbym pograc ♦ Do jakich grup należałeś przed napisaniem podania : NzR,BT ♦ Kilka słów o Tobie : Mam na imie Patryk mieszkam w Toruniu moje zainteresowania to granie w gry 1
[M.S]OrangutaN Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2018 12 godzin temu, Ninjaaa3211 napisał: ♦ Nick : Ninjaaa3211 ♦ Wiek :14 ♦ Imię :Patryk ♦ Straż na Fragujemy.com : 2lata ♦ Staż na serwerze : 2 lata ♦ Aktualne KD Ratio :1,5 ♦ Posiadasz sprawny mikrofon : Tak ♦ Posiadasz teamspeak3 : Tak ♦ Dlaczego chcesz dołączyć do N3d : Ponieważ nie mam grupy z ktorą moglbym pograc ♦ Do jakich grup należałeś przed napisaniem podania : NzR,BT ♦ Kilka słów o Tobie : Mam na imie Patryk mieszkam w Toruniu moje zainteresowania to granie w gry mogę cie przyjąć ale chyba nie ten wzór xd 13 godzin temu, .GoKU^ napisał: Jest już 1 temat dotyczący rekrutacji do grupy, po co więc 2? powinnem tego usunąc a tamten zostawic ale cóż administracja mi usuneła
Bracon Opublikowano 17 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Imie: Bartosz Wiek: 15 Nick: Bracon Umiejętność Strzelania (od 0-10): 5 Umiejętność Latania np. dodo lub maverick (od 0-10): 7 Coś o sobie (z 2 zdania): Mam na imię Bartosz.Mieszkam w okolicach Rzeszowa.Interesuję się Motoryzacją oraz grami Komputerowymi Czy posiadasz mutacje? Tak posiadam
[M.S]OrangutaN Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2018 4 minuty temu, Bracon napisał: Imie: Bartosz Wiek: 15 Nick: Bracon Umiejętność Strzelania (od 0-10): 5 Umiejętność Latania np. dodo lub maverick (od 0-10): 7 Coś o sobie (z 2 zdania): Mam na imię Bartosz.Mieszkam w okolicach Rzeszowa.Interesuję się Motoryzacją oraz grami Komputerowymi Czy posiadasz mutacje? Tak posiadam zapraszam na ts fragaa i kanal k4s ;d
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi