[t]hc_< Opublikowano 14 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2018 Oferujemy : ► Bazę ◄ ► Skin Grupowy◄ ► Własny TeamSpeak3◄ ► Miłą atmosferę ◄ ► Lunną i przyjemną grę ◄ Wymagamy : ◄ Sprawny mikrofon ► ◄ Aktywność na serwerze ► ◄ Aktywność na teamspeak`u podczas gry ► ◄ Powyżej 16 lat ► ◄ Mutacje ► ◄ Kultura osobista na czacie globalnym ► ◄ brak sprzeczek pomiędzy członkami grupy ► wzór podania ♦ Nick : ♦ Wiek : ♦ Imię : ♦ Straż na Fragujemy.com : ♦ Staż na serwerze : ♦ Aktualne KD Ratio : ♦ Posiadasz sprawny mikrofon : ♦ Posiadasz teamspeak3 : ♦ Dlaczego chcesz dołączyć do N3d : ♦ Do jakich grup należałeś przed napisaniem podania : ♦ Kilka słów o Tobie :
Cannabis3k Opublikowano 14 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2018 ♦ Nick : Cannabis3k ♦ Wiek :15 ♦ Imię :Adrian ♦ Straż na Fragujemy.com : 2lata ♦ Staż na serwerze : 2 lata ♦ Aktualne KD Ratio : Nie pamietam dawno nie grałem ♦ Posiadasz sprawny mikrofon : Tak ♦ Posiadasz teamspeak3 : Tak ♦ Dlaczego chcesz dołączyć do N3d : Ponieważ nie mam grupy z ktorą moglbym pograc ♦ Do jakich grup należałeś przed napisaniem podania : ST SITE dS ♦ Kilka słów o Tobie : Mam na imie Adrian pochodze z Łodzi moim zainteresowaniem jest granie w gry
[t]hc_< Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2018 @Cannabis3k- odrzucam, zapoznaj się z wymaganiami 1 1
MatiCola Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 ♦ Nick :MatiCola ♦ Wiek :14 ♦ Imię :Mateusz ♦ Straż na Fragujemy.com :163 h ♦ Staż na serwerze :163 h ♦ Aktualne KD Ratio :0.32 ♦ Posiadasz sprawny mikrofon :tak ♦ Posiadasz teamspeak3 :tak ♦ Dlaczego chcesz dołączyć do N3d :Ponieważ gram na serwerze dość długo a nadal nie znalazłem zadnej grupy fakt mam 14 lat po mutacji ale jestem ogarnięty na serwerze ♦ Do jakich grup należałeś przed napisaniem podania :PT,WT. ♦ Kilka słów o Tobie :Mam na imie Mateusz mam 14 lat zajmuje się koszykówką,downhillem oraz E-sportem mam problemy z lewym uchem ale mogę normalnie grac
br00 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 @MatiCola Odrzucam, zapoznaj się z wymaganiami
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi