Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2012 Właściciel Opublikowano 17 Października 2012 Zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą serwerów Cloud - Core CGS, w której zasoby chmury przypisujemy wg wirtualnych rdzeni, a każdy z nich stanowi 25% rdzenia fizycznego ultra-wydajnego procesora Intel Xeon E5-1650. Gwarancja zasobów i najwyższa wydajność w ofercie Core to najlepszy wybór dla profesjonalnych serwerów gier.
Właściciel GET Opublikowano 23 Października 2012 Autor Właściciel Opublikowano 23 Października 2012 O dziś wchodzi w życie nie Core CGS, lecz CGS POWER. Jest to zastąpienie oferty tej poprzedniej - lepsze. Od teraz nie 1 rdzeń to 25% fizycznego, a aż 50%. Wiąże się z tym oczywiście większa opłata. 1 rdzeń przypada na 2600 MB - za taką cenę jesteśmy w stanie postawić do 50 slotów, tym bardziej że są to lepsze procesory pod serwery gier. Zapraszam również do skorzystania z oferty CGS Eco. Jest to zastąpienie podstawowej oferty CGS, w której 500 MHz przypadało na około 300 MB RAMu. Od teraz 125 zł wydajemy na 1 rdzeń, który przypada na 100% fizycznego oraz zapewnia nam 1948 MB RAMu. Nowe oferty są znacznie lepsze, ponieważ dają nam gwarancję lepszych wrażeń. W zwykłem ECO możemy postawić aż 40-42 sloty i to za 125 zł. Wychodzi z jednej strony taniej, ponieważ 3,89 x 40 = daje ponad 150 (mowa o wersji MAX). Reasumując, od teraz nie kupujemy żadnej mocy, a jedynie rdzenie. Jeden rdzeń może utrzymać xx slotów w zależności ile przeznaczonej jest na to mocy procesora oraz ilość wirtualnej pamięci zwanej RAM. Ja jestem teraz pewny jaką chmurkę wziąć pod zombie mod. Cieszę się, że nareszcie mam konkretny wybór.
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi