mateusz11 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nick podczas gry: kury [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: kury ||| IP: 145.129.146.55 ||| STEAM_ID: STEAM_0:1:47077830 ||| Nick admina: x_warrior ||| Powod: Nie dorosles do tego serwera ||| Nalozony: 13.01.2018 - 23:01:29 ||| Dlugosc: 4 godzin ||| Na: Fragujemy.com #02 [ ZOMBIE INFECTION ] :: Pukawka.pl (zm_colores) ||| Musisz poczekac jeszcze: 4 godzin ||| Wygasa: 14.01.2018 - 03:01:29a wychylilem sie z kampy ( mialem zamiar wyjsc ) ale nie zdarzylem bo zaraziło mnie zombie ktore było obok kampy ( nie mialem prawa go widziec ) po czym wszedłem w laser zeby admini nie pomysleli ze to podkladka.. po czym dostalem kicka. wbiłem na serwer napisalem " jeszcze specjalnie wszedlem w laser zebyscie sie nie srali " .. no kur%a prosze was nie rozpi**alajcie mnie, to sa bany na siłe ku*wa CELEM GRY JEST ZABIJANIE ZOMBIE A NIE JAK 90% Z WAS KAMPI DO OSTATNIEJ SEKUNDY CHOCIAZ NAWET JEST 1 ZOMBIE NA SERWERZE GRACIE JAK C%&Y
Szyderca Opublikowano 13 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi