MatiCola Opublikowano 10 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2018 ► Nick w grze:MatiCola ► Login:MatiCola ► Wiek:14 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ]Mam na imie mateusz, gram w mta od 2 lat, na serwerach DayZ gram jakiś rok czasu bardzo lubię grać w tą grę a więc mam nadzieje że dostanę szansę ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 10 • Prowadzisz pojazd powietrzny:8 • Strzelasz:9 ► Twoje aktualne KD Ratio:Nie wiem co to jest ► Staż gry na DayZ:300 h ► Staż gry na serwerze:32 h ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ]Poniewaz podoba mi sie postawa waszej ekipy oraz to jak umiecię sie dogadać ► Twoje poprzednie grupy ?:Rozpierducha,Killer Bot, WT ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:4-5 h ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:jezeli np sms to tak a jeżeli paysefcard to musiałbym przemyśleć
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Napisz to podanie w temacie rekrutacji do drużyny. Z tego co widzę, jest to podanie do Death Crew: . Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Truth666
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi