Skocz do zawartości

Propozycja - Większa liczba rund

HS2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może by tak zwiększyć liczbę rund z 20 na 30 bo przy 34 graczach trochę szybko mijają mecze.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Większa rotacja map - mniej nudy. Według mnie jest odpowiednio. W mapach zmieniłbym tylko możliwość wyboru następnej - brak możliwości wyboru mapy, która była grana w przeciągu ostatnich dwóch. Niestety, ale to już potrzebny jest osobny plugin z tego co wiem.

Opublikowano
2 minuty temu, Janek napisał:

Większa rotacja map - mniej nudy. Według mnie jest odpowiednio. W mapach zmieniłbym tylko możliwość wyboru następnej - brak możliwości wyboru mapy, która była grana w przeciągu ostatnich dwóch. Niestety, ale to już potrzebny jest osobny plugin z tego co wiem.

ustalona z góry rotacja map, głosowanie i tak ogranicza się do tego kto pierwszy krzyknie jaka mapa i tyle z demokracji

Opublikowano

Ilość rund jest wystarczająca ani nie za dużo ani nie za mało. Gdyby było więcej rund to by mapa się ciągnęła i ciągnęła, a ludzie by wychodzili.
Pomysł kompletnie nie trafiony.

Opublikowano

Ja tam jestem na NIE bo często się zdarza, że jest np. Mirage -> Cache -> I znowu Mirage... Znudziliby się szybko ludzie grając te same mapy tyle czasu. Kolejna sprawa to, iż na naszym serwerze zdarzają się mecze "do 0" więc jak ludzie mieliby grać jeszcze dłużej mecze "do 0" to by ci w przegrywającej mówiąc lekko "zaczęliby się denerwować".

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oddalam propozycję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności