Skocz do zawartości

[KOSZ] Odwołanie - [Piopio]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: GunGame CS 1.6
Nick podczas gry: Piopio
Nick admina podczas gry:  Dario203 | Fragujemy.com
Powód bana: Cheatujesz
Wydruk z konsoli
[FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS]
||| Zostales zbanowany na serwerze!
||| Nick: Piopio
||| IP: 78.154.85.180
||| STEAM_ID: STEAM_0:1:198902419
||| Nick admina: Dario203 | Fragujemy.com
||| Powod: Cheatujesz
||| Nalozony: 08.01.2018 - 23:20:25
||| Dlugosc: Na zawsze
||| Na: Fragujemy.com #05 [ GunGame ] :: Pukawka.pl (gg_mini_dust2)
||| Musisz poczekac jeszcze: Na zawsze
||| Wygasa: Nigdy
[FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS]

A więc, dostałem bana za czitowanie bez żadnych ss'ów czy demka.... Co to ma być? Rozumiem że tak się traktuje zwykłych NS'ów, ale wydaje mi się że jeśli gracz posiada konto Steam to wypadało by mu chociaż zrobić ss'y. Najwidoczniej powyższy admin jest mało kompetentny w tych sprawach. Wnioskuję o odbanowanie mojego id bo nie dałem żadnych podstaw do odebrania mi możliwości grania na Waszym serwerze. Ponadto wnoszę o zadość uczynienie z powodu utraty jednego dnia Vipa. I na sam koniec proszę o przyjrzenie się pracy powyższego admina gdyż uważam że dostałem bana bo za dobrze grałem. Liczę na szybą odpowiedź do mojego postu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Dario203,
Spoko spoko. Wrócę do domu to skomentuje i osobiście wyjebie do kosza. Miłego dnia Bronku ????
BrOnEk,
Oo nie, Nie ma tak dobrze ?
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wyjebało mi kompa więc pobawię się z telefonu...

A więc słuchaj panie Pipa czy jak się zowiesz...

1' nie mam obowiązku robienia ss'ów czy nagrywania demka. Możesz dostać bana bez tego... 

2' głęboko w dupie mam czy masz steam czy nie. Koło wała mi to lata. Nie ma to najmniejszego znaczenia.

3' pierdolisz o kompetencjach ?? Znasz mnie chłopcze??? Gram w cs'a 20 lat, od wersji 1.12. W 1.6 gram od 14lat, mam przegrane ponad 10tys godzin, to jest ponad rok gry non stop. Przeżyłem  kilka topowych sieci cs'a... poligon, pcl, tralalala, koszary...  Jak ja grałem już w cs'a to ty grzebałeś placem w kiblu i oblizywales bo myślałeś że to czekolada... więc nie pierdol mi o kompetencjach...

4' nie ty zdecydujesz czy są przesłanki żeby cię usunąć z sieci. To między innymi moja rola.

5' wnosisz o zadośćuczynienie??? Wnosić to możesz ojca jak się napierdoli i nie daje rady po schodach do domu wejść. 

6' nie jestem adminem tylko administratorem sieci. Więc to ja się przyglądam pracy adminów i ja weryfikuje. A nie odwrotnie...

7' ty dobrze grasz?? Masz movement jak srająca kaczka albo koza co ją arab przed chwilą przeleciał a napierdalasz same ryje. Top skill... zapisz się do pentagramu na skrzydłowego. 

Reasumując... jak chcesz ub to napisz odwołanie jeszcze raz. Bez żali, zbędnego pierdolenia i oceniania ludzi o których nie masz pojęcia...

Wtedy w wolnej chwili przejrzę demko i sprawdzę dokładnie czy słusznie nałożyłem bana ;))

Kosz.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności