Pumaaa Opublikowano 15 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2012 Cześć Przenosiłem sobie cs'a na pulpit i dałem anuluj i teraz mam dziwną muzykę z broniami. AK-47 i inne bronie hałasują dziwnie że sie grać nie da. Pomoże ktos?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2012 Chodzi ci o to, że masz echo podczas gry? Bo nie rozumiem co ty napisałeś.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 15 Października 2012 Fragowy Mister Opublikowano 15 Października 2012 Napisz to jeszcze raz ale tak żeby każdy to zrozumiał, ja z tego rozumiem że ci w głośnikach brzęczy jak z AK strzelasz.
Pumaaa Opublikowano 16 Października 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Października 2012 Takie jakby echo wymieszane z brzęczeniem jakby zepsuty css ;p
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 16 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Października 2012 Wejdź w konsolę i wpisz: room_type 0
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi