opla19 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nick podczas gry: opla19 Nick admina: Kamzo Powód bana: obraza admina Data zdarzenia: Dokładnie nie pamiętam (przed Świętami) Opis zdarzenia: W pewnym włączyłem komputer i wszedłem na serwer mta dayz z kolegą RareGun17 i ekipą. Było super, ekstra i fajnie, aż tu nagle admin się odzywa mówiąc żeby nie robić zamieszania na czacie i mu nie spamić żeby przeniósł bazę. Jestem taki sobie śmieszek. Lubię pożartować. Więc sie troszczkę z nim wyzywałem lecz to on zaczął , bo powiedział żeby mu nie p******* ciągle o tym samym bo juz 3 raz mówi to do graczy. I ja coś się odezwałem póżniej on coś znow napisał o moich rodzicach to ja mu napisałem , że chociaż mam rodziców a nie tak jak on i gracz Jerycho dał mi muta na 7dni a Pan Kamzo bana pernamętnego Chciałbym bardzo go przerosić za to zdarzenie
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi