Skocz do zawartości

[KOSZ] Szukam chętnych do gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w w temacie poszukuję ludzi do gry na serwerze prywatnym który rozgrywany jest na patchu Wrath of the Lich King v. 3.3.5a, serwer nazywa się sunwell i nie ma posiada on żadnych dodatkowych mnożników do expa, gloda, dropu czy honoru ( za wyjątkiem eventów), serwer nie posiada także p2w.

Wszystkich chętnych proszę o kontakt ze mną na steamie ( https://steamcommunity.com/profiles/76561198264718534/ ), forum lub na team speaku fragujemy zazwyczaj na kanale codmod.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gdyby nie wotlk...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem otwarty na MoP i Cata ;) chyba wiem, o który serwer Ci chodzi ;)

Opublikowano

Jak coś to ja gram healerem wieć ktoś do niewdzięcznej roli już niepotrzebny ;d .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę pograć, jednak jeśli już wchodzą w grę tylko prywatne serwery, to proponowałbym atlantis w trybie rozgrywki RAF (mnożnik XP x3), odezwij się w prywatnej wiadomości jeśli jesteś chętny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram na sunwellu, w gildii Hammered Heroes ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sunwell to stary, poczciwy serwer, który rozczarowując graczy schyla się ku upadku, patrząc na zależność aktywności realmów. Szkoda, kupę wspomnień i przegranych godzin.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sunwell to kawał dobrej roboty jak na tamte czasy ^^ miło się na nim grało :D 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sunwell rządzi gram ogólnie na Angrathar druidem feralem w ally. Gildia porządna jak chcesz odezwij się w na gg na steame można się zgadać :)

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności