RudyRumcajs Opublikowano 26 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam, tak jak w w temacie poszukuję ludzi do gry na serwerze prywatnym który rozgrywany jest na patchu Wrath of the Lich King v. 3.3.5a, serwer nazywa się sunwell i nie ma posiada on żadnych dodatkowych mnożników do expa, gloda, dropu czy honoru ( za wyjątkiem eventów), serwer nie posiada także p2w. Wszystkich chętnych proszę o kontakt ze mną na steamie ( https://steamcommunity.com/profiles/76561198264718534/ ), forum lub na team speaku fragujemy zazwyczaj na kanale codmod.
Zasłużony Fragowicz Erwin Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 Gdyby nie wotlk...
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jestem otwarty na MoP i Cata chyba wiem, o który serwer Ci chodzi
RudyRumcajs Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak coś to ja gram healerem wieć ktoś do niewdzięcznej roli już niepotrzebny ;d .
Balgard Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mogę pograć, jednak jeśli już wchodzą w grę tylko prywatne serwery, to proponowałbym atlantis w trybie rozgrywki RAF (mnożnik XP x3), odezwij się w prywatnej wiadomości jeśli jesteś chętny.
Exist Opublikowano 25 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ja gram na sunwellu, w gildii Hammered Heroes
Mr. President Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 25 Stycznia 2018 Też kiedyś gralem na Sunwellu, nawet 30 lvl wbiłem. I na tym się zakończyła moja przygoda z WoWem
Balgard Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Sunwell to stary, poczciwy serwer, który rozczarowując graczy schyla się ku upadku, patrząc na zależność aktywności realmów. Szkoda, kupę wspomnień i przegranych godzin.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Sunwell to kawał dobrej roboty jak na tamte czasy miło się na nim grało
D!4bLo Opublikowano 16 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2018 Sunwell rządzi gram ogólnie na Angrathar druidem feralem w ally. Gildia porządna jak chcesz odezwij się w na gg na steame można się zgadać
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi