Skocz do zawartości

[KOSZ] [KOSZ] [KOSZ] [KOSZ] Podanie na admina - GUMIŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: GUMIŚ
Staż gry CS:GO: 1500 godzin, gram ok. 3 lat
Staż gry na serwerze: +30 godzin
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=GUMIŚ+hell&Submit=Szukaj
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: Tydzień 15:00-21:30, weekend 12:00-24:00
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: No to pierwszym powodem dlaczego miałbym zostać adminem jest to, że może mój staż na serwerze nie jest duży co popierają moje godziny, lecz od jakiegoś czasu spędzam coraz więcej czasu na serwerze. Jestem kreatywny i staram się nie popełniać błędów, ale jestem tylko człowiekiem i jak każdy czasem popełnię błąd. Drugim powodem dlaczego miałbym zostać adminem jest to, że dobrze dogaduje się z administracją jak i z graczami i chciałbym pomóc zaprowadzić spokój na serwerze jeśli ktoś łamie regulamin. Jestem raczej dojrzały i staram się traktować wszystkich na równi czy to mój kolega czy nie.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:107751649

2 minuty temu, GUMIŚ225 napisał:

Nick jakiego używasz: GUMIŚ
Staż gry CS:GO: 1500 godzin, gram ok. 3 lat
Staż gry na serwerze: +30 godzin
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=GUMIŚ+hell&Submit=Szukaj
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: Tydzień 15:00-21:30, weekend 12:00-24:00
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: No to pierwszym powodem dlaczego miałbym zostać adminem jest to, że może mój staż na serwerze nie jest duży co popierają moje godziny, lecz od jakiegoś czasu spędzam coraz więcej czasu na serwerze. Jestem kreatywny i staram się nie popełniać błędów, ale jestem tylko człowiekiem i jak każdy czasem popełnię błąd. Drugim powodem dlaczego miałbym zostać adminem jest to, że dobrze dogaduje się z administracją jak i z graczami i chciałbym pomóc zaprowadzić spokój na serwerze jeśli ktoś łamie regulamin. Jestem raczej dojrzały i staram się traktować wszystkich na równi czy to mój kolega czy nie.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:107751649

Sorry, nie tutaj pisałem

• Śmiech 1
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności