opla19 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Skarga na: Admin Nick podczas gry: opla19 Nick osoby oskarżonej: Kamzo Dlaczego składasz skargę: Zostałem zbanowany poprzez powiedzenie adminowi ze mam matkę Data zdarzenia: 20:12:2017r. Opis zdarzenia: Grałem sobię na serwerze mta , gdy kumple z ekipy powiedzieli żeby admin się tepnął bo chcieliśmy mu pokazac gdzie ma nam przeniesc baza a on powiedział przestańcie mi tu pierdolić o tych bazach. Później napisał do matki też sie tak prójecie żeby zrobiła to i tamto to napisałem mu , że chociaż mam matkę a nie jak on i Dał mi muta na 7dni i po chwili perma na numer seryjny Dowód: Gracze z serwera to potwiedzą np. RareGun , Ressive , Paweł , miksorlax, itp. Proszę o odbanowanie Edytowane 22 Grudnia 2017 przez opla19
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi