_mvtty Opublikowano 19 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Witamy graczy Fragujemy.com chciałbym ogłosić rekrutacje do teamu Ave$ nasz team ma mało graczy w teamie i potrzebujemy graczy do gry na Fragujemy.com o to właśnie rekrutacja zawansowana do teamu wiemy że pewnie nazywacie nas ezami na fragujemy.com ale potrafimy strzelać i jak inne osoby z teamu nie jesteśmy ezami jeśli ktoś chętny chciałby dołączyć do naszego teamu zapraszam serdecznie nie bronimy. Ps: Prosimy nie pisać głupot tylko napisać podanko Dziękujemy team Ave$ Pozdrawia O to nasz wzór rekrutacyjny do teamu : Wzór : Imię : Nick na Fragujemy.com : Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Ile posiadasz lat : Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : Czy nie masz patoli itp ? : Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : Czy posiadasz kulturę osobistą ? : Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : K/D Ratio na poprzedniej edycji: Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: To na tyle nasz squad Ave$ bardzo serdecznie pozdrawia Wyniki będą zależy od podań do rekrutacji Dziękujemy. Oferujemy : 1.Skina Grupowego 2.Duża baze 3.Ogarnięta ekipa 4.Army Boxy itp Edytowane 22 Grudnia 2017 przez _LAtEkSoWiCz_ 1
NaLajcie1 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Imię : Kacper Nick na Fragujemy.com : NaLajcie Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 8/10 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Cześć nazywam się Kacper mam 14 lat. Interesuje się Piłką nożną oraz informatyką. Ile posiadasz lat : 14 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : Tak Czy nie masz patoli itp ? : Nie Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : Tak Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : Tak Czy posiadasz kulturę osobistą ? : Tak Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : Tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : Tak jestem ogar i nie dre się na ts'ie. Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: Tak Edytowane 19 Grudnia 2017 przez NaLajcie1
Maniekkk Opublikowano 19 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2017 48 minut temu, NaLajcie1 napisał: Imię : Kacper Nick na Fragujemy.com : NaLajcie Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 8/10 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Cześć nazywam się Kacper mam 14 lat. Interesuje się Piłką nożną oraz informatyką. Ile posiadasz lat : 14 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : Tak Czy nie masz patoli itp ? : Nie Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : Tak Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : Tak Czy posiadasz kulturę osobistą ? : Tak Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : Tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : Tak jestem ogar i nie dre się na ts'ie. Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: Tak Przyjęty na okres próbny.
|ADIX| Opublikowano 20 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 Imię : Adrian Nick na Fragujemy.com : adrianoGG Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 9 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Jestem miłą osobą nie jestem toksyczny. Bardzo lubie grać w piłke nożną i także w mta też Ile posiadasz lat : 11 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : tak Czy nie masz patoli itp ? : nie Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : tak Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : tak Czy posiadasz kulturę osobistą ? : tak Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : tak Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: tak
Maniekkk Opublikowano 20 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 11 minut temu, |ADIX| napisał: Imię : Adrian Nick na Fragujemy.com : adrianoGG Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 9 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Jestem miłą osobą nie jestem toksyczny. Bardzo lubie grać w piłke nożną i także w mta też Ile posiadasz lat : 11 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : tak Czy nie masz patoli itp ? : nie Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : tak Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : tak Czy posiadasz kulturę osobistą ? : tak Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : tak Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: tak Podanie odrzucone.
Fzldk *-* Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Imię : Filipek Nick na Fragujemy.com : Fizoludek Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 4/10 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Siemanko, jestem Fizol. Może pamiętacie jak grałem z wami 4 dni temu w jednym teamie. Chcialbym powrocic na serwer po małym ragequicie... Ile posiadasz lat : Posiadam juz 13 lat. Jestem małym Jot'pekiem Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : Tak. (Da sie strzelac brzydko?) Czy nie masz patoli itp ? : Zazwyczaj nie mam. Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : Nie wiem. Chyba tak. Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : Nie zbyt Czy posiadasz kulturę osobistą ? : Tak. Jakąś tam mam niby Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : Jasne Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : To sami juz ocenicie Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: nie znam słowa "Dokońca" ale myslę, że chodziło o "do końca". Jeśli o to chodziło to tak Edytowane 20 Grudnia 2017 przez fizoludek
KubaTP Opublikowano 20 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Imię : Jakub Nick na Fragujemy.com : ViPeR Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 10/10 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) :Mam na imie Jakub.Lubie grac w MTA .Z fanta mam dobre kontakty Ile posiadasz lat : 14,5 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : 10/10 Czy nie masz patoli itp ? :NIE MAM Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? :TAK Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : TAK Czy posiadasz kulturę osobistą ? : TAK Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : TAK Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts :NIE DRZE SIE Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: TAK Edytowane 20 Grudnia 2017 przez KubaTP 1
niczek Opublikowano 20 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 @KubaTP Czekaj na odpowiedz od maniekkk 1
Maniekkk Opublikowano 20 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, fizoludek napisał: Imię : Filipek Nick na Fragujemy.com : Fizoludek Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 4/10 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Siemanko, jestem Fizol. Może pamiętacie jak grałem z wami 4 dni temu w jednym teamie. Chcialbym powrocic na serwer po małym ragequicie... Ile posiadasz lat : Posiadam juz 13 lat. Jestem małym Jot'pekiem Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : Tak. (Da sie strzelac brzydko?) Czy nie masz patoli itp ? : Zazwyczaj nie mam. Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : Nie wiem. Chyba tak. Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : Nie zbyt Czy posiadasz kulturę osobistą ? : Tak. Jakąś tam mam niby Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : Jasne Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : To sami juz ocenicie Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: nie znam słowa "Dokońca" ale myslę, że chodziło o "do końca". Jeśli o to chodziło to tak Podanie przyjęte. 1 godzinę temu, KubaTP napisał: Imię : Jakub Nick na Fragujemy.com : ViPeR Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 10/10 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) :Mam na imie Jakub.Lubie grac w MTA .Z fanta mam dobre kontakty Ile posiadasz lat : 14,5 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : 10/10 Czy nie masz patoli itp ? :NIE MAM Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? :TAK Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : TAK Czy posiadasz kulturę osobistą ? : TAK Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : TAK Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts :NIE DRZE SIE Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: TAK Podanie przyjęte. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Maniekkk 1
XaXa Opublikowano 22 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Imię : Michał Nick na Fragujemy.com : Unknown Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 7 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : lubię jezyki obce, spędzam czas wolny grając na komputerze przeważnie Ile posiadasz lat : 18 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : tak Czy nie masz patoli itp ? : nope. Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : tak dość długo Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : umiem ale problemem mogą być drzewa które mi się nie renderują jeśli latam wysoko i nagle zniżam się do poziomu ziemi Czy posiadasz kulturę osobistą ? : każdy ją posiada tylko nie którzy lepszą a inni gorszą Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : tak jestem. Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: tak
Maniekkk Opublikowano 22 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 19 minut temu, XaXa napisał: Imię : Michał Nick na Fragujemy.com : Unknown Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 7 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : lubię jezyki obce, spędzam czas wolny grając na komputerze przeważnie Ile posiadasz lat : 18 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : tak Czy nie masz patoli itp ? : nope. Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : tak dość długo Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : umiem ale problemem mogą być drzewa które mi się nie renderują jeśli latam wysoko i nagle zniżam się do poziomu ziemi Czy posiadasz kulturę osobistą ? : każdy ją posiada tylko nie którzy lepszą a inni gorszą Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : tak jestem. Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: tak Przyjęty na okres próbny. 1
niczek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) 37 minut temu, XaXa napisał: Imię : Michał Nick na Fragujemy.com : Unknown Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 0/10 : 7 Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : lubię jezyki obce, spędzam czas wolny grając na komputerze przeważnie Ile posiadasz lat : 18 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : tak Czy nie masz patoli itp ? : nope. Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : tak dość długo Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : umiem ale problemem mogą być drzewa które mi się nie renderują jeśli latam wysoko i nagle zniżam się do poziomu ziemi Czy posiadasz kulturę osobistą ? : każdy ją posiada tylko nie którzy lepszą a inni gorszą Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : tak jestem. Czy grasz dokońca jak umrzesz na Fragujemy.com: tak @XaXa TS3 podałem Tobie w prywatnej wiadomośći. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Dom!n!czek*(. 1
niczek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Imię : Łukasz Nick na Fragujemy.com Joiechur Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 7/10 Ile posiadasz lat : 13 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : tak Czy nie masz patoli itp ? : nie Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : tak Potrafisz latać dodo (tak Czy posiadasz kulturę osobistą ? : tak Posiadasz sprawny mikrofon ? Tak Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Renifer Na Emeryturze
niczek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 @Joiechur Napisz Podanie Jeszcze Raz. 1
Maniekkk Opublikowano 22 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 2 godziny temu, Joiechur napisał: Imię : Łukasz Nick na Fragujemy.com Joiechur Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 7/10 Ile posiadasz lat : 13 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : tak Czy nie masz patoli itp ? : nie Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : tak Potrafisz latać dodo (tak Czy posiadasz kulturę osobistą ? : tak Posiadasz sprawny mikrofon ? Tak Podanie odrzucone. 1
niczek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 @KubaTP Wyrzucony 1
Nosek<3 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Imię : Julia Nick na Fragujemy.com : Julia<3 Jak potrafisz strzelać na fragujemy.com ? 8/10 : Coś o sobie (max 2 3 zdania ) : Ile posiadasz lat : 14 Czy potrafisz ładnie strzelać z auta ? : Tak Czy nie masz patoli itp ? : nie Grałeś kiedyś na Fragujemy.com ? : Tak Potrafisz latać dodo (będzie sprawdzane ) ? : Tak Czy posiadasz kulturę osobistą ? : Tak Posiadasz sprawne mikrofon i ts ? : Tak Czy jesteś ogar i nie drzesz się na ts : Nie 1
niczek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 @Julcia<3 Masz czas do 23 30 wejście na ts3 inaczej twoje podanie dostanie odrzucone!
niczek Opublikowano 23 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) @Julcia<3 Twoje Podanie zostało. Odrzucone! Powód Nie zgłosiłaś się na ts3.. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez Dom!n!czek*(.
Rekomendowane odpowiedzi