eco. Opublikowano 15 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nick podczas gry: eco.Nick admina: )FG] | [t]Hc_<Powód bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!Data zdarzenia: 15.12.2017 - 17:25:36Opis zdarzenia: Witam Serdecznie! Otóż grywam na Only DD2 od okołu 2-3 miesięcy, większość graczy mnie zna ze nie kiedy potrafię złapać dobrego skilla. Dziś gdy grałem i zabiłem parę razy admina, dostałem bana (perm). Brak wog. jakiego kol wiek sprawdzania gracza, brak screen'ow, sprawdzałem foldery. Sądzę, że admin dał bana bo padał jak nobek . (bez obrazy) ale tak jest. A propo Pana" )FG] | [t]Hc_<" widzę go od niedługiego czasu a jest adminem dziwne. Sprawdzajcie i kontrolujcie nowych adminów, bo graczy nie znają a banują. Proszę o ub.
Szyderca Opublikowano 15 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Dział w którym powinieneś się odwołać wstawiając SS'y: https://fragujemy.com/forum/204-cs-16-wstawienie-screenów/
[t]hc_< Opublikowano 15 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Screeny zostały Ci wykonane a więc prosiłbym o ukazanie ich. zapoznaj się z tym tematem
Szyderca Opublikowano 15 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi