Er Dfa. Opublikowano 14 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 14 Grudnia 2017 W tym poradniku krok po kroku pokażę Wam jak puszczać różnego rodzaju dźwięki oraz muzykę w CS:GO 1. Wchodzimy na stronę http://slam.flankers.net/ i pobieramy program - na dzień dzisiejszy jest to wersja 1.5.4 2. Po pobraniu wypakowujemy zawartość - najlepiej wypakować na pulpit 3. Uruchamiamy program następnie klikamy "Import" i przesyłamy jakieś dźwięki 4. Naciskamy "Start" 6. Wchodzimy do gry i w konsoli wpisujemy exec slam 7. Dołączamy na jakiś serwer i w konsoli wpisujemy exec slam_tracklist 8. Po wpisaniu powyższej komendy w konsoli wpisujemy jedną z cyfr którą mamy przy danym dźwięku 9. Naciskamy "X" i dźwięk/melodia/muzyka zaczyna się odtwarzać 10. Aby zatrzymać odtwarzanie wciskamy ponownie "X" Zmienić domyślny przycisk do puszczania możemy w samym programie naciskając : ,,Play key "X" (change)" Jeżeli będą jakiekolwiek pytania proszę pisać PW / Steam Treść oraz screany z poradnika jest moja.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Nie rozumiem komu się to przyda skoro i tak za puszczanie muzyki jest ban/mute na serwerach społecznościowych. 3
Er Dfa. Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 14 Grudnia 2017 Tak, na serwerach owszem, ale można wykorzystać to do ,,trolowania" innych na mm'ach.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Łał co za świetna zabawa, przeszkadzanie w grze innym no po prostu nagroda za bycie "śmiesznym". Tacy ludzie powinni mieć oddzielną grę bo NORMALNYM GRACZOM nikt nie pozwoli grać i wbijać rangi. Edytowane 14 Grudnia 2017 przez OgraNee 2
Faron Opublikowano 15 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Poradnik potrzebny czy nie, to sprawdziłem i rzeczywiście działa dobrze. Może kiedyś do czegoś wykorzystam Mam nawet kilka pomysłów. Dzięki. księgowa Jelenia Góra Edytowane 18 Grudnia 2017 przez Faron
Rekomendowane odpowiedzi