.CAJAP Opublikowano 10 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Chciałbym się odnieść do mojego podania myślę, że mam prawo i nie będzie to potraktowane jako atak na 2 osobę i nie będzie skutkować perma banem. Jeśli chodzi o mnie to nie mam jestem świętym graczem który nie popełnił żadnego błędu w tej grze. Składałem dziś zgłoszenie o admina, zostało odrzucone, dobrze zgodzę się też bym odrzucił nie mam żadnych pretensji do nikogo, ale dostałem komentarz z którym nie do końca się zgadzam. Jeśli chodzi o moje sesje może i mam sesje w ciągu tego miesiąca po 10-20-30 ale to za sprawą moich praktyk i roboty na 2 zmianę. Jednak w ten pt. już to się skończyło i wracam do mojej starszej gry na tym serwerze czyli po pare-parenaście godzin na tym serwerze więc moich przegranych godzin jest dużo na tym serwerze z tego co sam wiem. jeśli chodzi o moje logi z czatu to są one obelgą do graczy ale jeżeli ktoś by był i grał przy tym to by wiedział ze nie obrażam graczy z serwera takim pisaniem tylko kolegów którzy też prowokują i piszą to w formie żartów akurat te logi to są z graczem EYTH który też nie ma idealnego stylu bycia niektórzy admini na pewno wiedzą o czym mówie. Ban np od Beskida który dostałem to było, że wyzwałem się z kolegą na rozgrzewce. Można powiedzieć, że mogłem mu to na priv powiedzieć bądź w ogóle, gram już tu tak długo, że wiem że niektórzy tutaj też nie mają czystej karty. Dostałem też w komentarz, że słyszano od innych graczy, że trolluje pragne podkreślić, że ludzie dużo mówią a z tego co wiem sam po sobie to często jestem w pierwszej trójce otwierających tabeli a jedynym "trollem" bo nie wiem czy można to nim nazwac to jest wpisanie komendy !kill w konsoli kiedy zostaje np. 1 na 5 i wiem, że nie uda mi się ugrać i nie marnuje przez to czasu społeczności na czekanie aż mnie zabija. Mam nadzieje, że nie bedzie to taktowane jako atak na żadną ze stron, tylko wyrażenie opinii co do mojej osoby. Będę starał się poprawić moje zachowanie na czacie w jakimś stopniu. Exist, 10 Grudnia 2017 Popraw aktywnosc, zachowanie i nie mozesz dac sie prowokowac, jezeli chcesz sie tyrac ze znajomymi polecam ts, bo na serwerze zle to wyglada. Wtedy pomyslimy. 1
Właściciel GET Opublikowano 11 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi