Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 11 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2012 Ten dodatek przedstawia wam jak nisko podskakiwać za pomocą +duck. Polega to na tym, że po wciśnięciu wybranego klawisza przez was zostanie wykonany wyczyn ! Przydaję się w momentach jak: Wychylanie się w szybkim tempie zza skrzyni, Można się poruszać w miarę szybko i cicho, Przydatny w unikaniu strzałów. Ten dodatek jest w pełni legalny na ESL.eu oraz na innych ligach. Nie można go używać na pojedynkach awp. I. Pierwszy sposób - wpisujesz w konsoli lub cofigu bind: bind "MWHEELDOWN" "+duck" II. Drugi sposób - łatwy i prosty: 1. Włączamy Counter-Strike, 2. Wchodzimy w opcje po czym w Keyboard, 3. Zaznaczamy Duck i klikamy "Edit key", 4. Wybieramy klawisz (osobiście polecam scroll), 5. I kończymy klikając Apply a po tym OK. Tak to powinno wyglądać: Poradnik jest skromny ale wykonany przeze mnie. W czasie poradnik się rozwinie i zostanie poprawiony, więc KOPIOWANIE ZABRONIONE !
Hs^Andro1d Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja jak pobrałem cs Non Steam to "duck" miałem pod klawiszem "Caps Lock". :) Przydatne to jest przy strzelaniu z odległości. Wtedy klikamy i przeciwnikowi trudniej w nas trafić. :) Ale browarek leci za poradnik.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Dodatki do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Poradniki
Rekomendowane odpowiedzi