Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2018 @Zbakany 420 - Odrzucam
Maniak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nick: Red_u Wiek:16 K/D Ratio na poprzedniej edycji:2.18 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony:ST-Rozpadło się, Niepla-Wyjechałem na dłuższy czas,At1-Rozpadło się Będziesz dokładać się do składek:Jasne Dlaczego W.R:Poszukuję zgranej,aktywnej ekipy W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):We wszystkim Co najmniej 5 zdań o sobie:Jestem Krzysiek mam 16 lat pochodzę ze śląska w mta zacząłem grać jak miałem 8 lat i wtedy zaczęła się moja przygoda z dayz modem.Jestem aktywną,miło,wyrozumiało,pomocną i tolerancyjną osobą robię nocki jak i jestem na każdym resecie pojazdów [Jebać sad]
K4R0L <*-*> Opublikowano 26 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2018 Nick: Karol Wiek:12 K/D Ratio na poprzedniej edycji:0.6 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony:Ziomki, QueenAndBlue Będziesz dokładać się do składek:tak Dlaczego W.R: bo kce jakomś grupe w której mozna pograć fajnie i ogulnie mozna sie bawic, W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):Strzelanie Co najmniej 5 zdań o sobie: Gram w DayZ od 5lat. MAm na imie karol i lubie grać w rużne gry czasami. Swietnie sie bawie w DayZ. Jestem ogarnienty oraz jako tako ogarniam ortografije. Pozdrawiam serdecznie, jesli nie przyjmiecie tak swietnego gracza do druszyny to nie wiem co z wami nie tak.
jonathan Opublikowano 26 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2018 @K4R0L <*-*> - Odrzucam! @Maniak - Odrzucam!
Gerusek1 Opublikowano 30 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Nick: Gerusek,GeRson Wiek: K/D Ratio na poprzedniej edycji: było w granicach 1.40-1.80 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: SVM,QX,Stare eX,SW. |SVM kick| |QX przestałem grać| | Stare eX przstałem grać| |SW przestałem grać u nich| Było jeszcze dużo grup na Quality poziomie w których grałem na FG ale po prostu podałem te w których grałem najdłużej. : Będziesz dokładać się do składek: Raczej tak. Dlaczego W.R: Jesteście most quality grupą na FG i z bardzo dużym stażem na MTA DayZ. W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelec,Kierowca, nie umiem latać w tej gierce. Co najmniej 5 zdań o sobie: Cześć. Jestem Gerusek. Mam 14 lat gram w MTA od 2.5roku. W DayZ od okołu 1.5roku. Umiem Qbuga,cbuga. Interesuję się motocrosami i E-Sportem. To raczej tyle. Pozdro i liczę że moje podanie będzie pozytywnie rozpatrzone. Yo Edytowane 31 Lipca 2018 przez Gerusek1 3
Gasiu Opublikowano 30 Lipca 2018 Donator Opublikowano 30 Lipca 2018 Nick: Gasiu Wiek:21 K/D Ratio na poprzedniej edycji:u szczytu formy 3.20 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: W.R,DRG,KK^,N1- W.R grałem i odszedłem sam bo nie chciało mi sie grać cnie, a tych 3 grup byłem liderem(N1 tylko na fragu) Będziesz dokładać się do składek: normalnie wariacie Dlaczego W.R: co to za pytanie NaJlEpSzA GrUpA EvEr W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): kupowanie armyboxow i baz Co najmniej 5 zdań o sobie: -pieniadz -pieniadz -wiecej pieniadza kcmientus 2 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2018 ty @Gasiu zyjesz jeszcze?
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2018 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2018 Daj mu spokój, bo on wyjechał za granice i nie ma czasu...
krvlik Opublikowano 13 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Jak takie gwiazdy wracają to i ja spróbuję Nick: krulikWiek: 19K/D Ratio na poprzedniej edycji: Coś koło 2.5 dokładnie nie pamiętamW jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Każdy chyba zna moją historię nie muszę się rozpisywać.Będziesz dokładać się do składek: PewnieDlaczego W.R: Kręci mnie życie z gwiazdami. A tak na serio to miło by było wrócić do gry z kimś normalnym.W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Cokolwiek. Dajcie coś do strzelania, malucha i będę hepi.Co najmniej 5 zdań o sobie: 35 w bicku, szalenie inteligentny i wkurzający stary krulik co pewnie skończy z banem jak zwykle. Nie mam co robić w zimne dni więc postanowiłem wrócić. Mentos może mnie jeszcze pamięta to wie czego można się po mnie spodziewać. Nie będę się rozpisywał. Jeżeli będziecie mieli zamiar mnie przyjąć chętnie pogadam i wtedy odpowiem na konkretne pytania. Edytowane 15 Listopada 2018 przez krvlik 2 1
jonathan Opublikowano 14 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2018 Wszystkie podania zostaną rozpatrzone wtedy, kiedy serwer wystartuje - mentos kazał napisać, jestem gejem 2 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi