Skocz do zawartości

[KOSZ] ● Rekrutacja WarriorS ●

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Red_u

K/D Ratio na poprzedniej edycji:2.18

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony:ST-Rozpadło się, Niepla-Wyjechałem na dłuższy czas,At1-Rozpadło się

Będziesz dokładać się do składek:Jasne

Dlaczego W.R:Poszukuję zgranej,aktywnej ekipy 

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):We wszystkim 

Co najmniej 5 zdań o sobie:Jestem Krzysiek mam 16 lat pochodzę ze śląska w mta zacząłem grać jak miałem 8 lat i wtedy zaczęła się moja przygoda z dayz modem.Jestem aktywną,miło,wyrozumiało,pomocną i tolerancyjną osobą robię nocki jak i jestem na każdym resecie pojazdów  [Jebać sad]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick: Karol

K/D Ratio na poprzedniej edycji:0.6

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony:Ziomki, QueenAndBlue

Będziesz dokładać się do składek:tak

Dlaczego W.R: bo kce jakomś grupe w której mozna pograć fajnie i ogulnie mozna sie bawic,

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):Strzelanie

Co najmniej 5 zdań o sobie: Gram w DayZ od 5lat. MAm na imie karol i lubie grać w rużne gry czasami. Swietnie sie bawie w DayZ. Jestem ogarnienty oraz jako tako ogarniam ortografije. Pozdrawiam serdecznie, jesli nie przyjmiecie tak swietnego gracza do druszyny to nie wiem co z wami nie tak.

Opublikowano (edytowane)

Nick: Gerusek,GeRson

Wiek: K/D Ratio na poprzedniej edycji: było w granicach 1.40-1.80

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: SVM,QX,Stare eX,SW. |SVM kick| |QX przestałem grać| | Stare eX przstałem grać| |SW przestałem grać u nich| Było jeszcze dużo grup na Quality poziomie w których grałem na FG ale po prostu podałem te w których grałem najdłużej.

: Będziesz dokładać się do składek: Raczej tak.

Dlaczego W.R:  Jesteście most quality grupą na FG i z bardzo dużym stażem na MTA DayZ.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):  Strzelec,Kierowca, nie umiem latać w tej gierce.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Cześć. Jestem Gerusek. Mam 14 lat gram w MTA od 2.5roku. W DayZ od okołu 1.5roku. Umiem Qbuga,cbuga. Interesuję się motocrosami i E-Sportem. To raczej tyle. Pozdro i liczę że moje podanie będzie pozytywnie rozpatrzone. Yo

Edytowane przez Gerusek1
  • Śmiech 3
Opublikowano

Nick: Gasiu

K/D Ratio na poprzedniej edycji:u szczytu formy 3.20

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: W.R,DRG,KK^,N1- W.R grałem i odszedłem sam bo nie chciało mi sie grać cnie, a tych 3 grup byłem liderem(N1 tylko na fragu)

Będziesz dokładać się do składek: normalnie wariacie

Dlaczego W.R: co to za pytanie NaJlEpSzA GrUpA EvEr

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): kupowanie armyboxow i baz

Co najmniej 5 zdań o sobie:

-pieniadz

-pieniadz

-wiecej pieniadza

kcmientus

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ty @Gasiu zyjesz jeszcze?

Opublikowano (edytowane)

Jak takie gwiazdy wracają to i ja spróbuję

Nick: krulik
K/D Ratio na poprzedniej edycji: Coś koło 2.5 dokładnie nie pamiętam
W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Każdy chyba zna moją historię nie muszę się rozpisywać.
Będziesz dokładać się do składek: Pewnie
Dlaczego W.R: Kręci mnie życie z gwiazdami. A tak na serio to miło by było wrócić do gry z kimś normalnym.
W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Cokolwiek. Dajcie coś do strzelania, malucha i będę hepi.
Co najmniej 5 zdań o sobie: 35 w bicku, szalenie inteligentny i wkurzający stary krulik co pewnie skończy z banem jak zwykle. Nie mam co robić w zimne dni więc postanowiłem wrócić. Mentos może mnie jeszcze pamięta to wie czego można się po mnie spodziewać. Nie będę się rozpisywał. Jeżeli będziecie mieli zamiar mnie przyjąć chętnie pogadam i wtedy odpowiem na konkretne pytania. 

Edytowane przez krvlik
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Śmiech 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności