Skocz do zawartości

[KOSZ] ● Rekrutacja WarriorS ●

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja zostaje ponownie otwarta! Poszukujemy jedną, aktywną osobę! :)

Opublikowano

Nick: dawcio.

K/D Ratio na poprzedniej edycji: Nie grałem.

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: j.w. ale duzo gralem z kolegami na innych dayZ.

Będziesz dokładać się do składek: Czas pokaże.

Dlaczego W.R: Wybieram grupę Warriors ponieważ slyszalem ze jest fajna atmosfera w ekipie, trzymacie sie razem od poczatku serwera a ja szukam związku na stałe.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Slyne z brawurowej jazdy samochodami marki sultan i cinquecento.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Jestem Dawcio pochodze ze wsi poznań, jestem pomocnym potulnym duzym grubaskiem. W San Andreas gram od 2006 na ps2, wiec mozna powiedziec ze gram w SA juz 12 lat. Jedyna czesc gta w jaką nie gralem to IV. Potrafie zachowac zimna krew w sytuacjach ktore tego wymagają, ale rowniez lubie sie posmiac z samego siebie jak cos zepsuje. Uczeszczam do Technikum Informatycznego w Poznaniu. Dla Dayz jestem w stanie oddać sporą część swojego czasu.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nick:  thc

K/D Ratio na poprzedniej edycji:  +/ - ~1.0

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Od początku edycji posiadam swoja grupę, rozpadła się i aktualnie jest nas 4 z tego 2 aktywnych, więc tak nie bardzo.

Będziesz dokładać się do składek:  Oczywiście, że tak

Dlaczego W.R:  Ponieważ grupa jest jedną z sympatyczniejszych grup dysponujących na fragujemy, Chciałbym dołączyć do zgranej i tzw " ogarniętej ekipy" gdy wszystkie inne nie za bardzo mi odpowiadają wszędzie znajdzie się jedna toksyczna osoba psująca " atmosferę " 

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Kierowca / pilot - często siedzę po nocach co wiąże się z całkiem przyzwoitym lootem więc można też nazwać " lootownik "

Co najmniej 5 zdań o sobie: Na ogół jestem osobą miła i wykazującą się dużą chęcią pomocy innym, nie ważne czy to świat realny czy też wirtualny. Lubię czasem pożartować i się pośmiać aczkolwiek to już zależy od sytuacji oraz towarzystwa, w którym spędzam dany czas, podporządkowuje się. Jestem dość często na serwerze ~150h lecz nie bardzo mam z kim grać dlatego chęć do spada do minimum.

Opublikowano (edytowane)

Nick: Punisher

K/D Ratio na poprzedniej edycji: okolo 1.20 moze troche ponad

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Gralem w ds lecz wywalili mnie bo podobno bylem kretem. A sami dodali 5 typa od tak

Będziesz dokładać się do składek: jak bede po wyplacie to pewnie, nawet jakies skrzyneczki bede mogl kupic

Dlaczego W.R: Jestescie jedna z najlepszych grup na serwerze. Mam u was w ekipie znajomego. Takze teraz szukam grupy i chcial bym wstąpić w wasze szeregi. Chcial bym popykac wkoncu w jakiejs ekipe na poziomie. Po waszych akcjach na yt od mentosa,snookiego to az chce sie samemu do was wstapic bo przynajmniej wiadomo z kim grasz 

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): latanie, strzelanie kierowac tez moge ale wole juz latac

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imie Jakub, obecnie uczeszczam do 3 klasy szkoły zawodowej. Jestem wysportowany,lubie wszelakie sporty, ale to nie zmienia faktu ze lubie takze popykac se na kompie w mta na fg. Mam spory dystans do siebie, takze wyzwiska , disyy jesli dotycza mnie a nie rodziny too sie z tego smieje. 

Edytowane przez BidWild
Opublikowano
W dniu 9.12.2017 o 19:53, M!k0 napisał:

Nick: Wiek: K/D Ratio na poprzedniej edycji: W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Będziesz dokładać się do składek: Dlaczego W.R: W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Co najmniej 5 zdań o sobie:

Nick:Kcz
K/D Ratio: Pamietam ze wysokie hah
W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony:Wielu, MG, HR, itp.. , zazwyczaj odchodziłem sam.
Będziesz dokładać się do składek: mozliwe.
Dlaczego W.R: Ponieważ zauważyłem, że jesteście bardziej 'ogarnięci' od innych,i tak o :).
W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):Strzelanie.
Co najmniej 5 zdań o sobie:Jestem dojrzały że tak napisze.Mam duzo humoru,ale potrafie zachować powage sytuacji. Lubie Gry Post-apo Battleroyale, interesuje sie informatyką :D

Opublikowano

Nick: Aki

K/D Ratio na poprzedniej edycji:  coś koło 2.0

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: FX(rozpad); rC aka F (brak aktywności)SCotA

Będziesz dokładać się do składek: Oczywiście 

Dlaczego W.R: Jesteście jedną z lepszych grup na serwerze Fragujemy.com oraz chce pograć z nowymi osobami.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):  Strzelanie.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Mateusz i zamieszkuje teren miasta Łodzi. W wolnych chwilach (między pracowaniem a imprezowaniem) lubię pograć w gierki komputerowe. Warto zaznaczyć że uczę się również w liceum dla dorosłych „Cosinus”. Uwielbiam jeść kebaba w mojej ulubionej restauracji „Zahir Kebab” oraz przy posiłku spożywać piwo marki „Wojak”. Nie posiadam również dziewczyny( 2/10 w skali Ruchensteina) wiec pomiędzy wyżej wymienionymi czynnościami mam sporo wolnego czasu. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam Mateusz 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z racji tego że z naszych szeregów odeszło 2 osoby

Post rekrutacyjny został odświeżony i zapraszamy serdecznie do składania podań

Przypominam, że poszukujemy aktywnych graczy, z dystansem do siebie!

Zapraszamy do składania podań!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick: Danskile

K/D Ratio na poprzedniej edycji:  Koło 1.8

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: dS^(Rozpadła się)

Będziesz dokładać się do składek: Oczywiście 

Dlaczego W.R: Od dawna was obserwuje, to jakie macie zgranie jeszcze bardziej mnie zachęciło do pisania tego podania, nie zależy mi na przedmiotach, wole na czilku pograć sobie z nowymi osobami ;-).

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):  Strzelanie.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Kacper, pochodzę z Poznania i mam 15 lat. Na codzień uczęszczam do III klasy gimnazjum.

Moimi zainteresowaniami są gry Post-apo, informatyka  oraz piłka nożna. Jestem pełnym humoru człowiekiem, który lubi żartować i ma duży dystans do siebie.

W razie jakiej kolwiek sytuacji, zawsze umiem się opanować, oraz zaradzić w taki sposób, żeby było dobrze.

• Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

@Danskile  - Zostajesz odrzucony

Edytowane przez M!k0
Opublikowano (edytowane)

Nick: Bambino

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 1.06

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony .rC^ Odszedłem z powodu tego że chciałem zrobić własną grp SKC^ Nie grali. Ave^ Odszedłem bo 1 członek mnie denerwował PK^ Kubik nie ogar i wgl chwalił się magami i td.

Będziesz dokładać się do składek: Tak

Dlaczego W.R: Dobra grp i polecana,mili Dobrzi gracze i aktywni :) 

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam Na Imię Dominik mam 13 lat pochodzę z dolnego sląska moje zainteresowanie to koszykówka i lubię grać w gry na komputerze.

Edytowane przez :.ReQ:.
Krystek,
Składasz podania do innych grup, będąc w innej oraz akceptując tutaj podania: https://fragujemy.com/topic/54652-٠•★-rekrutacja-do-1kg-queenandblue~-٠•★/
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 3
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Nick: Pawel

K/D Ratio na poprzedniej edycji: Nie pamiętam 

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony Jezu nie pamiętam bo tak dużo

Będziesz dokładać się do składek: Nie bo nie mam hajsu

Dlaczego W.R:  Chce dołączyć do kogoś normalnego a nie tak jak inni

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam Na Imię Pawel mam 13 lat. Lubie grac w gry , W wolnych chwila lubie oglądać tv oraz jak jest ciepło wychodze na pole i gram w piłe 

Opublikowano (edytowane)

Nick: Rydziu

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 1.8

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: dS rozpad grupy fex rozpad grupy sav wyrzucony za grę z kumplem z innej grupy VG rozpad grupy  dC odszedlem z powodu małej aktywnosci lidera

Będziesz dokładać się do składek: raczej ta

Dlaczego W.R ogarniacie w  tą giereczke i nie macie dzieci w teamie 

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):latanie strzelec

Co najmniej 5 zdań o sobie Mieszkam na Podlasiu w Białymstoku.W miarę interesuje sie informatyką.Jestem przeciętnym człowiekiem który niczym sie nie wyróżnia.Gram w wiele gierek więc zawsze można w cos pograć.W mta gram około 1.5 roku 

Edytowane przez Rydziu
  • Zmieszanie 2
  • Śmiech 1
  • Szok 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Nick:  Zbakany^420  kiedys : Linux

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 1,9

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Grałem w WML ale zostałem wyrzucony przez lidera za brak obecności przez jeden tydzień xd . ;D

Będziesz dokładać się do składek: tak

Dlaczego W.R: Ponieważ lubię tą ekipę bo widzę że jest zgrana i   się trzyma razem i wiedzą o   co chodzi <3 .Znam parę osób z tej ekipy . Pozdro dla cb miko ,mentosa i reszty ekipy :D .

czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): strzelanie

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Paweł mieszkam nie daleko morza  . Lubię grać w tą grę tak samo jak jeździć na rowerku w dobrą pogodę .Lubię się pośmiać pogadać i pograć z osobami które mają poczucie humoru. Kocham słuchać rapu który jest robiony w moim mieście ten raper jest moim idolem ;D <3 .

Pozdro dla ekipy  ;D  <3 

Edytowane przez Zbakany 420
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności