MentosToJa Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) @Jerychooo - przyjęty! @Russian. - odrzucam! Edytowane 11 Stycznia 2018 przez MentosToJa 1 1 1
Dzenkinson Opublikowano 12 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nick: DzemuSio*-( Wiek:18 K/D Ratio na poprzedniej edycji: 3.94 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: KK. (NiceOne) W.R od kilku lat XD Będziesz dokładać się do składek: Jak będzie potrzeba biedaki Dlaczego W.R: Bo mam tu znajomych, gram z mentosem od ponad 4 lat i w W.R kilka dobrych lat XD W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Szczylanie Co najmniej 5 zdań o sobie: No ten tego ogólnie jestem ogarnięty, czasami. Pro plejer from polsza, dobry kruci geng und nie wiem co dalej, znata mnie. 1
MentosToJa Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) @Dzenkinson - Twoje podanie zostanie rozpatrzone do końca roku, pozdrawiam. JSAD Edytowane 12 Stycznia 2018 przez MentosToJa 1 4
KawaX Opublikowano 14 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nick: Kawa Wiek: 17 K/D Ratio na poprzedniej edycji: Nie grałem. W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: FORMOZA, FTW, Evil i parę innych. Grupy same wygasały przez coraz mniejsze zainteresowanie. Będziesz dokładać się do składek: Jeżeli zajdzie potrzeba. Dlaczego W.R: Kojarzę ekipę z wielu serwerów DayZ i chciałbym pograć ze starymi wyjadaczami, którzy na pewno zapewniają miłą atmosferą. ( Bluzgi bluzgi <3 ) W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie. Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Kuba. Uwielbiam gry post-apo. Lubię czarny humor. Lubię stare kino. Reszty dowiecie się z czasem. 1
KawaX Opublikowano 16 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 35 minut temu, MentosToJa napisał: @KawaX - odrzucam! Emm?????? Nic o tym nie wiem
[M.S]OrangutaN Opublikowano 17 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2018 12 godzin temu, KawaX napisał: Emm?????? Nic o tym nie wiem Wiesz dokładnie ogółem grałeś u nas ale po 10 minutach odszedłeś no i sorey za zameieszaniee ;e Mentos
Alfie Solomons Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 17 Stycznia 2018 @KawaX Na ten czas jest już dużo osób, jak będziemy kogoś szukać to odezwiemy się! Jak na razie to i tak Odrzucam. Pozdrawiam
Aki Opublikowano 8 Lutego 2018 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 8 Lutego 2018 Nick: Aki Wiek: 20 K/D Ratio na poprzedniej edycji: coś koło 2.0 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: FX(rozpad); rC aka F (brak aktywności) Będziesz dokładać się do składek: Oczywiście Dlaczego W.R: Jesteście jedną z lepszych grup na serwerze Fragujemy.com oraz chce pograć z nowymi osobami. W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie. Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Mateusz i zamieszkuje teren miasta Łodzi. W wolnych chwilach (między pracowaniem a imprezowaniem) lubię pograć w gierki komputerowe. Warto zaznaczyć że uczę się również w liceum dla dorosłych „Cosinus”. Uwielbiam jeść kebaba w mojej ulubionej restauracji „Zahir Kebab” oraz przy posiłku spożywać piwo marki „Wojak”. Nie posiadam również dziewczyny( 2/10 w skali Ruchensteina) wiec pomiędzy wyżej wymienionymi czynnościami mam sporo wolnego czasu. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam Mateusz
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2018 @Aki - Obecnie ekipa W.R jest zgrana i pełna, nie możemy pozwolić sobie na nowe osoby. 3maj się! - Odrzucam 1
Alfie Solomons Opublikowano 8 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 8 Lutego 2018 Zamykam rekrutację. pozdro
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2018 Rekrutacja ponownie otwarta!
Dzejsoon Opublikowano 16 Lutego 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2018 Nick: Zonkilek Wiek: 14 K/D Ratio na poprzedniej edycji: 1.10 (bardziej zbieralem itemki) W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: QQ,SVM: QQ-Odszedłem, SVM-Nie chciałem ciągle kierować Będziesz dokładać się do składek: Jasne Dlaczego W.R: Jestescie dobrą druzyna a takiej szukam W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie,Kierowanie Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imie Łukasz mieszkam w województwie Podkarpackim. Interesuję się Motoryzacją oraz Grami komputerowymi. Lubię pomagać innym. Jestem bardzo ogarniętą osobą. Pozdrawiam 1
Alfie Solomons Opublikowano 16 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 16 Lutego 2018 @#Zonkilek*~ Niestety odrzucam.
GeFhK Opublikowano 17 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 Nick: GeFhK // Kredka Wiek: 14 K/D Ratio na poprzedniej edycji: 2.10 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: QQ- Odszedłem (Brak Aktywności) // .rC^ Kick (Wymiana zdań na Eu1), .KK Odszedłem ( chwilowa przygoda) Będziesz dokładać się do składek: Raczej tak Dlaczego W.R: Grupa wyróżnia się ponadprzeciętnymi umiejętnościami i aktywnością co jest jak najbardziej pożądane. W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie Co najmniej 5 zdań o sobie: Mnich Kwiatu Lotosu. Toksyczny dla specyficznych osób. Rodowity Polak. Mieszkam w woj. Pomorskim. Piksele nie życiem, także ostry tilt nie skutkuje rage quitem. 1
DuDSoN Opublikowano 17 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Nick: $ucideboy666 Wiek: 15 K/D Ratio na poprzedniej edycji: 2.13 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: BB- poziom 0, dS- zostałem wyrzucony za ,,ogólny kształt gry,, qq- byłem 1 dzień gra u nich wygląda jak gówno Będziesz dokładać się do składek: Tak Dlaczego W.R: Dobry team, aktywny, grupa jest już długo na fragujemy i nie tylko więc jest pewność, że się nie rozpadnie W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Raczej strzelanie ale prowadzić też portafie Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam 15 lat interesuje się grą w koszykówkę, w GTA gram około 8 lat, co tu duż opisać jestem koleżeński i pomocny Dodam jeszcze, że pisałem podanie do QB, kazano zjawić mi się na TS. Wbiłem tam i nikogo nie było więc zrezygnowałem Edytowane 17 Lutego 2018 przez DuDSoN 1 1
snookie Opublikowano 17 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Nick: snookie Wiek: 16 (rocznikowo 17) K/D Ratio na poprzedniej edycji: ok 1.7 W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: .dS^ - sam odszedłem z powodu złego samopoczucia w grupie. Będziesz dokładać się do składek: Oczywiście , że tak - to nie problem. Dlaczego W.R: Przede wszystkim dlatego , że grupa jest dość znana , aktywna i dobrze zorganizowana. Wydaje mi się , że swoją osobą prezentuję dość dobry poziom aby dostać się do tej grupy. Aktualnie na serwerze moje K/D po przeliczeniu wynosi około 1.7 W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Mateusz , mam 16 lat i mieszkam w województwie Wielkopolskim. Moje główne zainteresowania to gry komputerowe , informatyka oraz piłka nożna. Uczęszczam do technikum , w którym kształcę się na profilu technik-informatyk. Na serwerze fragujemy.com gram ok. 2 lata. Sam DayZ MOD nie jest mi obcy ponieważ gram na nim dobre 5 lat. Lubię żartować i się śmiać. Edytowane 17 Lutego 2018 przez snookie 2
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) @GeFhK - Zostajesz odrzucony, nie powinno się kłamać w podaniach! @DuDSoN - Zostajesz odrzucony drogą wyboru! Edytowane 17 Lutego 2018 przez M!k0
Alfie Solomons Opublikowano 17 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 17 Lutego 2018 @snookie Zostajesz przyjęty na okres próbny, ip ts otrzymasz na pw forum. 1
Alfie Solomons Opublikowano 18 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 18 Lutego 2018 Rekrutacja zamknięta. 1
Rekomendowane odpowiedzi