Skocz do zawartości

[KOSZ] ● Rekrutacja WarriorS ●

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: DzemuSio*-(

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 3.94

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: KK. (NiceOne) W.R od kilku lat XD

Będziesz dokładać się do składek: Jak będzie potrzeba biedaki

Dlaczego W.R: Bo mam tu znajomych, gram z mentosem od ponad 4 lat i w W.R kilka dobrych lat XD

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Szczylanie

Co najmniej 5 zdań o sobie: No ten tego ogólnie jestem ogarnięty, czasami. Pro plejer from polsza, dobry kruci geng und nie wiem co dalej, znata mnie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

@Dzenkinson - Twoje podanie zostanie rozpatrzone do końca roku, pozdrawiam. JSAD  

Edytowane przez MentosToJa
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 4
Opublikowano

Nick: Kawa

K/D Ratio na poprzedniej edycji: Nie grałem.

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: FORMOZA, FTW, Evil i parę innych. Grupy same wygasały przez coraz mniejsze zainteresowanie.

Będziesz dokładać się do składek: Jeżeli zajdzie potrzeba.

Dlaczego W.R: Kojarzę ekipę z wielu serwerów DayZ i chciałbym pograć ze starymi wyjadaczami, którzy na pewno zapewniają miłą atmosferą. ( Bluzgi bluzgi <3 )

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Kuba. Uwielbiam gry post-apo. Lubię czarny humor. Lubię stare kino. Reszty dowiecie się z czasem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
12 godzin temu, KawaX napisał:

Emm?????? Nic o tym nie wiem

Wiesz dokładnie ogółem grałeś u nas ale po 10 minutach odszedłeś no i sorey za zameieszaniee ;e Mentos

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Aki

K/D Ratio na poprzedniej edycji:  coś koło 2.0

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: FX(rozpad); rC aka F (brak aktywności)

Będziesz dokładać się do składek: Oczywiście 

Dlaczego W.R: Jesteście jedną z lepszych grup na serwerze Fragujemy.com oraz chce pograć z nowymi osobami.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):  Strzelanie.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Mateusz i zamieszkuje teren miasta Łodzi. W wolnych chwilach (między pracowaniem a imprezowaniem) lubię pograć w gierki komputerowe. Warto zaznaczyć że uczę się również w liceum dla dorosłych „Cosinus”. Uwielbiam jeść kebaba w mojej ulubionej restauracji „Zahir Kebab” oraz przy posiłku spożywać piwo marki „Wojak”. Nie posiadam również dziewczyny( 2/10 w skali Ruchensteina) wiec pomiędzy wyżej wymienionymi czynnościami mam sporo wolnego czasu. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam Mateusz :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Aki - Obecnie ekipa W.R jest zgrana i pełna, nie możemy pozwolić sobie na nowe osoby. 3maj się! - Odrzucam

• Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja ponownie otwarta!

Opublikowano

Nick: Zonkilek

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 1.10 (bardziej zbieralem itemki)

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: QQ,SVM: QQ-Odszedłem, SVM-Nie chciałem ciągle kierować

Będziesz dokładać się do składek: Jasne

Dlaczego W.R: Jestescie dobrą druzyna a takiej szukam :D

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie,Kierowanie

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imie Łukasz mieszkam w województwie Podkarpackim. Interesuję się Motoryzacją oraz Grami komputerowymi. Lubię pomagać innym. Jestem bardzo ogarniętą osobą. 

Pozdrawiam :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick: GeFhK // Kredka

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 2.10

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: QQ- Odszedłem (Brak Aktywności) // .rC^ Kick (Wymiana zdań na Eu1), .KK Odszedłem ( chwilowa przygoda)

Będziesz dokładać się do składek: Raczej tak

Dlaczego W.R: Grupa wyróżnia się ponadprzeciętnymi umiejętnościami i aktywnością co jest jak najbardziej pożądane.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie

Co najmniej 5 zdań o sobie:  Mnich Kwiatu Lotosu. Toksyczny dla specyficznych osób. Rodowity Polak. Mieszkam w woj. Pomorskim. Piksele nie życiem, także ostry tilt nie skutkuje rage quitem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nick: $ucideboy666
K/D Ratio na poprzedniej edycji: 2.13
W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: BB- poziom 0, dS- zostałem wyrzucony za ,,ogólny kształt gry,, qq- byłem 1 dzień gra u nich wygląda jak gówno
Będziesz dokładać się do składek: Tak
Dlaczego W.R: Dobry team, aktywny, grupa jest już długo na fragujemy i nie tylko więc jest pewność, że się nie rozpadnie
W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Raczej strzelanie ale prowadzić też portafie
Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam 15 lat interesuje się grą w koszykówkę, w GTA gram około 8 lat, co tu duż opisać jestem koleżeński i pomocny

Dodam jeszcze, że pisałem podanie do QB, kazano zjawić mi się na TS. Wbiłem tam i nikogo nie było więc zrezygnowałem

Edytowane przez DuDSoN
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
Opublikowano (edytowane)

Nick: snookie

K/D Ratio na poprzedniej edycji: ok 1.7 

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: .dS^ - sam odszedłem z powodu złego samopoczucia w grupie.

Będziesz dokładać się do składek: Oczywiście , że tak - to nie problem.

Dlaczego W.R:  Przede wszystkim dlatego , że grupa jest dość znana , aktywna i dobrze zorganizowana. Wydaje mi się , że swoją osobą prezentuję dość dobry poziom aby dostać się do tej grupy. Aktualnie na serwerze moje K/D po przeliczeniu wynosi około 1.7

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):  Strzelanie

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Mateusz , mam 16 lat i mieszkam w województwie Wielkopolskim. Moje główne zainteresowania to gry komputerowe , informatyka oraz piłka nożna. Uczęszczam do technikum , w którym kształcę się na profilu technik-informatyk. Na serwerze fragujemy.com gram ok. 2 lata. Sam  DayZ MOD nie jest mi obcy ponieważ gram na nim dobre 5 lat. Lubię żartować i się śmiać. 

Edytowane przez snookie
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

@GeFhK - Zostajesz odrzucony, nie powinno się kłamać w podaniach!

@DuDSoN - Zostajesz odrzucony drogą wyboru!

Edytowane przez M!k0
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności