Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

► Nick w grze:TOP1^Gdynia

► Login:Matix123

► Wiek:17lat

► Coś o sobie:Jestem Mateusz mam 17 lat ,moim hobby są samochody i informatyka

► Staż gry na DayZ:Od 2 edycji

► Staż gry na serwerze:

► Twoja rola: Wszystko 

► Twoje aktualne KD Ratio: około 1.5

► Twoje poprzednie grupy ?:1sK.SVM,At1

► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?:Ponieważ Szukam ekipy na poziomie,jestem aktywni na resetach pojazdów  i wgl,jestem bardzo dobrym pilotem oraz strzelcem

► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:4-5h w tyg w weekend nawet do 11h

► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:Raczej Tak

Opublikowano

► Nick w grze: Wuj3k

► Login: Wuj3k

► Wiek: 22 

► Coś o sobie:  Mam na imię Bartłomiej, latek w marcu skończyłem 22. Mieszkam sobie na górnym Śląsku, dokładniej w Zabrzu. Jestem osobą z poczuciem humoru oraz z sporym dystansem do siebie. Lubię grać na serwerach typu DayZ, ogólnie lubię survivale - zaczęło się od DayZ Standalone aczkolwiek aktualny sprzęt pozwala mi tylko na czerpanie przyjemności z DayZ MTA :D.  Pracuję w firmie, która produkuje skrzynki (np. do piw), skrzynie, skrzynio-palety etc. Praca mi się podoba a to jest chyba najważniejsze.. no i zarobki też nie są złe ;>. Po pracy lubię wypić zimnego browarka, posłuchać muzyki - słucham rapu   oraz dobrze pograć. Myślę, że co najważniejsze to wymieniłem.

► Staż gry na DayZ: 3/4 lata.

► Staż gry na serwerze: Bardzo długi aczkolwiek występowały przerwy ;)

► Twoja rola: Strzelec.

► Twoje aktualne KD Ratio: 1,00 +

► Twoje poprzednie grupy ?: G.R.O.M, QX - kiedyś było tego więcej ale nie pamiętam większości.

► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Grają tutaj osoby z którymi grałem kiedyś, znam tą grupę oraz wiem jaka panuje tutaj atmosfera.

► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Zależy od zmiany w pracy ;> Ogólnie sporo.

► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Od maja owszem.

Opublikowano

► Nick w grze: Funkey

► Login: Funkey

► Wiek: 16

► Coś o sobie: Jestem Alan (anal, jak wolisz), jestem przedostatnim rocznikiem który załapał się do gimnazjum, daję z siebie tyle ile mogę we wszystkich sprawach, nienawidzę nieprofesjonalizmu oraz debilizmu. Nie gustuję w paleniu i piciu jak większość dysfunkcyjnych osób w moim wieku, nie mam krawata zaciśniętego ale po prostu obrzydza mnie robienie tego w takim wieku, wolę zająć się tym co jest teraz, tamte rzeczy zostawiam na moment gdy będę dorosły. Jak patrzę na niektóre posty w rekrutacji to mnie krew zalewa, że mogą być tak tępi starsi ode mnie. Nie jestem toxikiem ale każdemu się zdarza wybuchnąć.  W MTA Dayz gram od 10-tego roku życia, chyba nie ma rzeczy których mogę nie wiedzieć o tej gierce. Preferuję latać oraz prowadzić, bo nie mogę patrzeć jak ktoś nie potrafi tego robić w 13-letniej giereczce. Z strzelaniem nie ma u mnie problemu, ale nie mi oceniać.

► Staż gry na DayZ: 6 lat

► Staż gry na serwerze: Około dwa lata z przerwami.

► Twoja rola: Strzelec / Kierowca / Pilot - wszystkie mi pasują.

► Twoje aktualne KD Ratio: Zero, nowe konto.

► Twoje poprzednie grupy?: Brak.

► Dlaczego wybrałeś Death Crew?: Szukam ludzi co mają trochę oleju w głowie.

► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Przeważnie godziny przed 19.

► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Nie.

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności