One^Tap Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2018 ► Nick w grze:TOP1^Gdynia ► Login:Matix123 ► Wiek:17lat ► Coś o sobie:Jestem Mateusz mam 17 lat ,moim hobby są samochody i informatyka ► Staż gry na DayZ:Od 2 edycji ► Staż gry na serwerze: ► Twoja rola: Wszystko ► Twoje aktualne KD Ratio: około 1.5 ► Twoje poprzednie grupy ?:1sK.SVM,At1 ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?:Ponieważ Szukam ekipy na poziomie,jestem aktywni na resetach pojazdów i wgl,jestem bardzo dobrym pilotem oraz strzelcem ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:4-5h w tyg w weekend nawet do 11h ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:Raczej Tak
Boczyslaw96 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 ► Nick w grze: Wuj3k ► Login: Wuj3k ► Wiek: 22 ► Coś o sobie: Mam na imię Bartłomiej, latek w marcu skończyłem 22. Mieszkam sobie na górnym Śląsku, dokładniej w Zabrzu. Jestem osobą z poczuciem humoru oraz z sporym dystansem do siebie. Lubię grać na serwerach typu DayZ, ogólnie lubię survivale - zaczęło się od DayZ Standalone aczkolwiek aktualny sprzęt pozwala mi tylko na czerpanie przyjemności z DayZ MTA :D. Pracuję w firmie, która produkuje skrzynki (np. do piw), skrzynie, skrzynio-palety etc. Praca mi się podoba a to jest chyba najważniejsze.. no i zarobki też nie są złe ;>. Po pracy lubię wypić zimnego browarka, posłuchać muzyki - słucham rapu oraz dobrze pograć. Myślę, że co najważniejsze to wymieniłem. ► Staż gry na DayZ: 3/4 lata. ► Staż gry na serwerze: Bardzo długi aczkolwiek występowały przerwy ► Twoja rola: Strzelec. ► Twoje aktualne KD Ratio: 1,00 + ► Twoje poprzednie grupy ?: G.R.O.M, QX - kiedyś było tego więcej ale nie pamiętam większości. ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Grają tutaj osoby z którymi grałem kiedyś, znam tą grupę oraz wiem jaka panuje tutaj atmosfera. ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Zależy od zmiany w pracy Ogólnie sporo. ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Od maja owszem.
Funkey Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 ► Nick w grze: Funkey ► Login: Funkey ► Wiek: 16 ► Coś o sobie: Jestem Alan (anal, jak wolisz), jestem przedostatnim rocznikiem który załapał się do gimnazjum, daję z siebie tyle ile mogę we wszystkich sprawach, nienawidzę nieprofesjonalizmu oraz debilizmu. Nie gustuję w paleniu i piciu jak większość dysfunkcyjnych osób w moim wieku, nie mam krawata zaciśniętego ale po prostu obrzydza mnie robienie tego w takim wieku, wolę zająć się tym co jest teraz, tamte rzeczy zostawiam na moment gdy będę dorosły. Jak patrzę na niektóre posty w rekrutacji to mnie krew zalewa, że mogą być tak tępi starsi ode mnie. Nie jestem toxikiem ale każdemu się zdarza wybuchnąć. W MTA Dayz gram od 10-tego roku życia, chyba nie ma rzeczy których mogę nie wiedzieć o tej gierce. Preferuję latać oraz prowadzić, bo nie mogę patrzeć jak ktoś nie potrafi tego robić w 13-letniej giereczce. Z strzelaniem nie ma u mnie problemu, ale nie mi oceniać. ► Staż gry na DayZ: 6 lat ► Staż gry na serwerze: Około dwa lata z przerwami. ► Twoja rola: Strzelec / Kierowca / Pilot - wszystkie mi pasują. ► Twoje aktualne KD Ratio: Zero, nowe konto. ► Twoje poprzednie grupy?: Brak. ► Dlaczego wybrałeś Death Crew?: Szukam ludzi co mają trochę oleju w głowie. ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Przeważnie godziny przed 19. ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Nie.
Krystek Opublikowano 26 Kwietnia 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi