Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) ★ [ Liderzy ] ★ ★ @.:K!LL3R:. ★ ★ @Skay ★ ★ [ Członkowie ] ★ ★ @ ★ ★ [ Rekruci ] ★ ★ @ ★ ★ Aktywność na serwerze ★ ★ Wiek 15+ [Mogą być wyjątki] ★ ★ Znajomość mapy oraz trybu DayZ ★ ★ TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon ★ ★ Umiejętność strzelania [KD Ratio minimum 1.00] ★ ★ Umiejętność kierowania pojazdem lądowym oraz powietrznym ★ ★ Obecność na resetach ★ ★ Własny kanał klanowy ★ ★ Własny skin na zawsze ★ ★ 2 bazy na zawsze : Premium oraz średnią ★ Spoiler ► Nick w grze: ► Login: ► Wiek: ► Coś o sobie: ► Staż gry na DayZ: ► Staż gry na serwerze: ► Twoja rola: Strzelec / Kierowca / Pilot ► Twoje aktualne KD Ratio: ► Twoje poprzednie grupy ?: ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Odstęp od złożenia ponownie podania: Minimum miesiąc. Odstęp od złożenia podania do innej grupy: Minimum 24H. Podanie złożone podczas zamkniętej rekrutacji = ODRZUCONE! Pozdrawiam! Edytowane 17 Marca 2018 przez .:K!LL3R:.
KubaTP Opublikowano 20 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 ► Nick w grze:ViPeR ► Login:ViPeR ► Wiek:14,5 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ]:Mam na imie Jakub.Mam 14,5 lat .Gram w MTA od 5lat . ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy:10/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny:10/10 • Strzelasz:10/10 ► Twoje aktualne KD Ratio:SERWER DOPIERO WYSTARTOWAL ► Staż gry na DayZ:3lata ► Staż gry na serwerze:2lata ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?:Szukam ogarnietej grupy ktora moze poswiecic duzo czasu na gre itp. ► Twoje poprzednie grupy ?:NIE MIALEM BO SERWER SWIEZO WYSTARTOWAL ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:3-4H ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:TAK
Ibrahim Opublikowano 23 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2017 ► Nick w grze:Ibrahim^. ► Login: Ibrahim ► Wiek:12 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Jestem szymon lubie grac w gry komputerowe. ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 5/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny:2/10 • Strzelasz:9/10 ► Twoje aktualne KD Ratio:4.0 ale mam 5 fragow bo ledwo co zaczalem grac. ► Staż gry na DayZ:1,5roku. ► Staż gry na serwerze:5miesiecy lub wiecej nie jestem pewny. ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ]Wybralem Death Crew poniewaz szukam ekipy do mta dayz bo powrocilem i chce sobie pograc. ► Twoje poprzednie grupy ?:DT,IC,1tg,n1^ ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:Caly dzien ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:Tak mozna.
Legal Opublikowano 1 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2018 ► Nick w grze: Legal ► Login: Varius ► Wiek: 16 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] mam na imie oskar. mam 16 lat. jestem z leborka ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] 9 • Prowadzisz pojazd lądowy: 9 • Prowadzisz pojazd powietrzny:9 • Strzelasz:9 ► Twoje aktualne KD Ratio: 1.000 ► Staż gry na DayZ: kilka lat ► Staż gry na serwerze: kilka lat ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Bo szukam grupy aktaulnie ,po dlugiej przerwie ► Twoje poprzednie grupy ?: Nie pamietam ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: kilka godzin dziennie dam rade ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Zobaczy sie ,
NNSK Opublikowano 1 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2018 ► Nick w grze: Leszek245 ► Login: Leszek245 ► Wiek: 16 ► Coś o sobie: Alkoholik ze Szczecina miłujący się w ASG ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 8 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 5 • Strzelasz: 8 ► Twoje aktualne KD Ratio: 0.00 ► Staż gry na DayZ: 4-5 lat ► Staż gry na serwerze: Kiedys inne konto (pol roku grania) i teraz powrot ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Wydaje mi się że jest to zgrana i porządna ekipa a takiej własnie szukam ► Twoje poprzednie grupy ?: (dawno grałem na tym serwerze) ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: W tygodniu 5 g a weekendy badz dni ustawowo wolne caly dzien ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Zalezy od sytuacji
Krejzi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2018 ► Nick w grze: Krejzi ► Login: Krejzolovsky ► Wiek: 17 ► Coś o sobie: Mam na imię Daniel, gram w mta rok, mam 17lat i jestem z Mszany Dolnej ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 7 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 6 • Strzelasz: 9 ► Twoje aktualne KD Ratio: Póki co to 0,88 ► Staż gry na DayZ: Rok ► Staż gry na serwerze: Rok ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Wybrałem Death Crew ponieważ szukam zgranej i porządnej ekipy ► Twoje poprzednie grupy ?: Brak ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: 2h ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Jeżeli hajs się zgadza to tak
Vaid Opublikowano 9 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2018 ► Nick w grze:Vaid ► Login:Vaid ► Wiek:20 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] W mta gram od kilku dni, ponieważ wróciłem po przerwie. ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy:8 • Prowadzisz pojazd powietrzny:5 • Strzelasz:7 ► Twoje aktualne KD Ratio:+/- 0.90 ► Staż gry na DayZ: Dawno temu grałem kilka lat. ► Staż gry na serwerze: 33h ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Kazali mi napisać na 4um a trzeba mieć z kim grać ► Twoje poprzednie grupy ?: eG ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: 5-6 ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:ta
MatiCola Opublikowano 10 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2018 ► Nick w grze:MatiCola ► Login:MatiCola ► Wiek:14 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ]Mam na imie mateusz, gram w mta od 2 lat, na serwerach DayZ gram jakiś rok czasu bardzo lubię grać w tą grę a więc mam nadzieje że dostanę szansę ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 10 • Prowadzisz pojazd powietrzny:8 • Strzelasz:9 ► Twoje aktualne KD Ratio:Nie wiem co to jest ► Staż gry na DayZ:300 h ► Staż gry na serwerze:32 h ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ]Poniewaz podoba mi sie postawa waszej ekipy oraz to jak umiecię sie dogadać ► Twoje poprzednie grupy ?:Rozpierducha,Killer Bot, WT ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:4-5 h ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:jezeli np sms to tak a jeżeli paysefcard to musiałbym przemyśleć 1
Bicekk* Opublikowano 11 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2018 ► Nick w grze: EoN#unD ► Login: BcK ► Wiek: 16 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań] Jestem Bicek, raczej dobrze mnie znacie. Poprawilem swoje zachowanie. Prawdopodbnie wracam na fraga. ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 5 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 8 • Strzelasz: 9 ► Twoje aktualne KD Ratio: 3.90 ► Staż gry na DayZ: 3 lata ► Staż gry na serwerze:3 lata ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Nie ma zadnej innej normalnej grp z rekru ► Twoje poprzednie grupy ?: Za duzo tego bylo. ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Duzo. 6-8h dziennie ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Tak. Mam 140 pln do wydania na fg tak o. 1 2
StriKeR Opublikowano 28 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nick w grze: .::Str!K3R.:: Login: Striker Wiek: 14 lat. Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Mam na imię Marcel. Mam 14 lat. Lubię grać na komputerze, oraz w piłkę nożną. interesuje się sportem, informatyką. Jestem spokojny. Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] Prowadzisz pojazd lądowy: 8,5/10 Prowadzisz pojazd powietrzny: 7/10 Strzelasz: Bardziej wole być kierowcą, ale jeśli chodzi o strzelanie, to 7,5/10 Twoje aktualne KD Ratio: Nie grałem teraz na serwerze, ale na tamtej edycji miałem jakoś 2.60 Staż gry na DayZ: 1 rok Staż gry na serwerze: 1 rok Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Wybrałem Death Crew dlatego, bo szukam ogarniętej grupy z którą mógłbym grać. Twoje poprzednie grupy: PuchatekTeam Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ? 5 godzin Można na ciebie liczyć w sprawie składek? Oczywiście że można. Mogę dać coś na składkę.
Damix331 Opublikowano 10 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Nick w grze: DamixPL Login: Damix Wiek: 15 lat. Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Mam na imię Damian i mam 15 lat lubię grać na PC, spędzam 3-6 godz na graniu w gry. czasami mogę się zdenerwować Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] Prowadzisz pojazd lądowy: 8/10 Prowadzisz pojazd powietrzny: 7/10 Strzelasz: 8/10 Twoje aktualne KD Ratio: na razie żadne bo dopiero zacząłem Staż gry na DayZ: 48H Staż gry na serwerze: 1H Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Wybrałem Death Crew dlatego, bo poznałem jednego z członków i bardzo miło sie gra Twoje poprzednie grupy: nie miałem Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ? 7 godzin Można na ciebie liczyć w sprawie składek? zależy ale raczej tak Edytowane 10 Lutego 2018 przez Damix331
KczPL Opublikowano 13 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2018 ► Nick w grze:Kcz ► Login:Kcz ► Wiek:15 ► Coś o sobie: Jestem graczem MTA DayZ fragujem.Miałem przerwe przez 1rok[moze2] ,ale powróciłem i szukam grupy.. ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy:7?/8 • Prowadzisz pojazd powietrzny:4 • Strzelasz:trzeba zobaczyc !/6/7 ► Twoje aktualne KD Ratio:? ► Staż gry na DayZ:2lata ► Staż gry na serwerze:rok/2 ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ]Ponieważ szukam w miarę ogarniętej grupy,bez masówki ,poniewaz szukają osób ► Twoje poprzednie grupy ?:nie pamietam,/wiele ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:dzisiaj 13/02/18 gram 10 h :, ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:fifty fifty
PolskiMenel Opublikowano 17 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 ► Nick w grze: PolskiMenel ► Login: ► Wiek: 13 ► Coś o sobie: Nazywam się Polski Menel jestem graczem fragujemy jak i takze You ****, jestem dobrym shoterem, drajverem i remote - jestem good commander and bikos aj good player ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 6/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 7/10 • Strzelasz: 7/10 ► Twoje aktualne KD Ratio: 0 ► Staż gry na DayZ: od początku fraga ► Staż gry na serwerze: początek serwera ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Ponieważ jest to jedna z najlepszych grup na serwie wedlug mnie ► Twoje poprzednie grupy ?: eX.PsW,GraN ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: czas wolny, 2,5 3,5 dziennie ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Nie ► Nick w grze: PolskiMenel ► Login:PolskiMenel ► Wiek: 13 ► Coś o sobie: Nazywam sie PolskiMenel gran na fragu od 3 miesiecy i gram też na Your-**** ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 6/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 6,5/10 • Strzelasz: 7/10 ► Twoje aktualne KD Ratio: 0 ► Staż gry na DayZ: 2 lata ► Staż gry na serwerze: 3 miesiace ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Ponieważ jest dobra Grupa na serwie dla mnie ► Twoje poprzednie grupy ?: eX,PsW,GraN ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: czas wolny, 2,3 h dziennie ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Nie :C
lelele Opublikowano 17 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 ► Nick w grze: lelele ► Login: lelele ► Wiek:18 ► Coś o sobie: Siemka Jestem lelele , nicki miałem często zmieniane , jestem starym zajadaczem który wraca po przerwie pół rocznej do MTA , mało grałem na fragujemy ponieważ grałem prawie cały czas na topce ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 7 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 6 • Strzelasz: 9 ► Twoje aktualne KD Ratio: Brak *Wróciłem po przerwie do gry * ► Staż gry na DayZ: 6 lat ► Staż gry na serwerze: grałem na poprzedniej edycji , teraz wracam po przerwie pół rocznej do mta ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Ponieważ szukam grupy z aktywnymi członkami , innych wymagań nie mam ► Twoje poprzednie grupy ?: od pół roku bez grupy *przerwa* ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: w tygodniu mało *szkoła* tak po 2-3 h czasem praktycznie wgl , w weekendy prawie nonstop ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Niestety , nie w tej chwili
Melluś Opublikowano 20 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2018 ► Nick w grze: Mello,M*)) ► Login: mello ► Wiek: 14 | bez mutacji ale jest ogar w rozmowie| ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Mam coś o sobie napisać więc okej. Jestem Mello mam 14 lat gram na FG już przeszło 2 lata w MTA DayZ około 4 lata ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 8/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 5/10 • Strzelasz: 9/10 ► Twoje aktualne KD Ratio: KD już usunęli. Teraz staty 14-17, ale na poprzedniej edycji KD 1.20 a na becie 1.40 ► Staż gry na DayZ: około 4 lata ► Staż gry na serwerze: około też 2 lata ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Gracie już długo na FG a szukam grupy która będzie spełniać moje wymagania. Pisałem podania do poprzednich grup ale po dłuższym przemyśleniu anulowałem te 2 podania, gdyż stwierdziłem że wy będziecie najlepszą opcją. ► Twoje poprzednie grupy ?: SAV | niby grupa się rozpadła i powróciła ale nie mogłem do niej wrócić z powodu "że niby za dużo tą grupę opuszczałem"| ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: gram codziennie po 1 2 3 nawet 4 godziny. ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Zależy od miesiąca, ale raczej tak.
Kredhka Opublikowano 23 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 ► Nick w grze: Xanax ► Login: JaN Sobieski ► Wiek: 14 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Lubie dobre jedzenie, lubie zagrac w fajną gre. ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 8 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 7 • Strzelasz: 9 ► Twoje aktualne KD Ratio: - ► Staż gry na DayZ: 2 lata ► Staż gry na serwerze: 3-4 miesiące ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Aktywność, Aktywność, Aktywność ► Twoje poprzednie grupy ?: qq, rC ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: 2-3 h ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Zależy
Blyet Opublikowano 26 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 ► Nick w grze: Blyet ► Login: Blyet ► Wiek: 17 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Jestem Kacper właśnie wracam do dayz i szukam grupy ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 8 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 7 • Strzelasz: ciężko mi ocenić bo miałem dość długą przerwę ► Twoje aktualne KD Ratio: 0 ► Staż gry na DayZ: tak około 3 lata ► Staż gry na serwerze: parę dni + dawno temu z 2/3 tygodnie ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] ► Twoje poprzednie grupy ?: na tym serwie nie posiadałem grupy ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: ciężko mi powiedzieć ale tak 3-4h dam radę zależy też od dnia ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: raczej nie
Szpaku Opublikowano 28 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) ► Nick w grze: $Praktyczny ► Login:Pawel ► Wiek: 15 ► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ] Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp grałem również z kislem ale to 1 rok temu uczę się i nie lubię gry na poważnie lubię osoby chumorystyczne pozdrawiam . ► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] • Prowadzisz pojazd lądowy: 10/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny:10/10 • Strzelasz: 9,5 ► Twoje aktualne KD Ratio: 63-kille,31-headshot,63-ded ► Staż gry na DayZ: 4lata ► Staż gry na serwerze: 3lata ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Szukam team a jak się zapytałem kto ma rekru to dostałem link to tej właśnie grupy zobaczyłem wymagania i akurat spełniam wymogi . ► Twoje poprzednie grupy ?: SW,AVE,NIEPLA,Tnt,WML,FCH,RCV I WIELE INNYCH ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: 4-7 godzin dziennie a w weekend cały dzień ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: tak Edytowane 28 Lutego 2018 przez chudyxdddd uzupełnienie
StriKeR Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick w grze: rapisher Login: Striker Wiek: 14 Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ]: Mam na imię Marcel. Mam 14 lat, interesuję się informatyką oraz bardzo lubię grać w piłkę nożną. Jak dobrze: [ 1 --> 10 ] Prowadzisz pojazd lądowy: 6,5/10 Prowadzisz pojazd powietrzny: 7/10 Strzelasz: 7,5/10 Twoje aktualne KD Ratio: NIE MA!! Staż gry na DayZ: rok Staż gry na serwerze: rok! Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Chciałbym powrócić do waszej grupy grałem w niej i nie mam z kim grać a jesteście ogarniętą grupą która rekrutuje i jest zgraną drużyną, oraz jesteście ogarnięci. Twoje poprzednie grupy ?: dC^, vin , qb , .d5x^, BG Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: 3-4/5h Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Czasami Ps. Chce wrócić do grupy, odszedłem po prostu bez powodu nie wiem jak mogłem to zrobić naprawdę was przepraszam i chce dalej być w waszej grupie. Pozdrawiam całą grupę dC^! Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez StriKeR
Potek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2018 ► Nick w grze: Potek. ► Login: Potek. ► Wiek: 15. ► Coś o sobie: Jestem Braian mam 15 lat i moim hobby jest informatyka. ► Staż gry na DayZ: 4 lata. ► Staż gry na serwerze: Od początku serwera. ► Twoja rola: Strzelec. ► Twoje aktualne KD Ratio: 0.8. ► Twoje poprzednie grupy ?: LSN. ► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: Wybrałem Death Crew ponieważ szukam ogarniętej ekipy która jest aktywna i umie strzelać. ► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?: Co najmniej 2 godz. w dzień. W weekendy lub wolne od szkoły siedzę prawie cały dzień do ok. 2 w nocy. ► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: W miare tak
Rekomendowane odpowiedzi