Salah Opublikowano 7 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam, czy byłaby taka możliwość przywrócić normalne granaty? Ja rozumiem świąteczny klimat i takie tam, ale skąd gracze mają wiedzieć co trzyma się w ręce? A zapomnieć się można łatwo przy granatach i rzucić nie to co trzeba.
koras Opublikowano 7 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Słuszna uwaga, lecz myślę że można się do tego przyzwyczaić. Więc gracz jeśli choć trochę ogarnia, będzie wiedział co trzyma
Szyderca Opublikowano 7 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Oj już nie tragizuj, patrz co wybierasz.
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 7 Grudnia 2017 Przez cały grudzień zostaje tak jak jest.
Salah Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Nikt tutaj nie tragizuje, po prostu zwróciłem uwagę na coś co być może jest małym utrudnieniem dla graczy. Kupowanie kupowaniem, ale czasami się też podnosi granaty od zabitych i niekoniecznie musi zostać użyte od razu, więc łatwiej się potem zapomnieć czy pomylić niezależnie czy ktoś ogarnia czy nie. Edit: Dzięki za odpowiedź, zostaje to zostaje więc nie mam do dodania nic więcej w tej kwestii. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Salah
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 7 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi