Trust Opublikowano 2 Grudnia 2017 Donator Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam, moją propozycją jest przestanie resetowania wszystkiego cały czas,( +/- co jakieś 4 miesiące jest reset globalny) i trzeba wszystko zbierać od nowa, nabijać kille, godzinny, po prostu wszystko od nowa, nie wiem po co to jest, ale według mnie jest to trochę bezużyteczne, w końcu można wczytać bazę danych( a jeśli nie to można oddać niby wszystko co się zdołało uzbierać ) , ale jak już tak jest, to może niech będzie to w większych odstępach czasu? Przykładowo, gram sobie na fragujemy przez 3 miesiące zbieram zapasy, i mam powiedzmy, że 500 magów do każdej broni, po czym nie jestem w stanie ich wystrzelać bo dowiaduje się, że reset będzie za 2 tygodnie. I całe 3 miech zbierania magów mam w plecy ;/ W skrócie : Pisze propozycję, aby resety kont ( nie chodzi tu o aktualizacje czy coś, tylko oto aby nie resetować magow/killi/godzin co chwilę ) nie był tak często, jak już tak bardzo wam zależy na tym resecie, to może niech będzie przykładowo, co rok 1 stycznia czy coś. Bo tak co, 3-4 miesiące to trochę za często. Co o tym sądzicie fragowicze? // Mam nadzieje, że zrozumieliście o co mi chodzi, pozdrawiam. 3
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 2 Grudnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Tylko ku..a jest taki problem, że administracja i tak zrobi to co uważa. Zawsze do każdej aktualizacji musi być jakiś niepotrzebny reset pojazdów, broni, namiotów itd... 2 1
Ananus Opublikowano 2 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jestem za, resety globalne powinny być na pewno w większym odstępie czasowym niż są aktualnie. Proponował bym raz na 8-12 miesięcy ponieważ strasznie dużo tracą ludzie którzy kupili ARMY BOXy. 3
Trust Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Donator Opublikowano 2 Grudnia 2017 No offence dla fragujemy i nestyego, ale wydaje mi się, że te resety są tak często, bo trochę p2w z tego się robi, na nowej edycji od razu kilka osób z buta po 5 armyboxów itp... Trochę słabo...
MentosToJa Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 2 Grudnia 2017 Są plusy i minusy globalnych restartów. Bazy na zawsze kupione przez graczy którzy już nie grają zaśmiecają mapą, stoją molochy wszędzie i mapa wygląda jak klocki lego w wersji dla ubogich. Niby teraz ma to się zmienić, grupie która nie będzie aktywna po prostu zniknie baza. Też jestem za tym, by globalne resety były mniej więcej co rok, np. na początku grudnia. 2
Właściciel GET Opublikowano 2 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 2 Grudnia 2017 2 godziny temu, VetraX napisał: Tylko ku..a jest taki problem, że administracja i tak zrobi to co uważa. Zawsze do każdej aktualizacji musi być jakiś niepotrzebny reset pojazdów, broni, namiotów itd... Czasem sytuacja tego wymagała, np. przy konstruowaniu systemu przeciwko multi-kontom. Ale oczywiście Ty wiesz lepiej - brawo. Od przyszłego roku zmieni się, że będzie reset zimowy i letni.
Właściciel GET Opublikowano 2 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi