Terro[R] Opublikowano 29 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Rekrutacja do grupy: ON! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ekipa: Lider- RareGun17 Rekrutujący | V-Lider- Terro[R] Ressive Kubson6 Lurkin9 [WOLNE] [WOLNE] [WOLNE] [WOLNE] [WOLNE] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co oferujemy: *Bazę Dużą opłaconą na zawsze. *Skin Grupowy. *Dużą aktywność. *Miłą atmosferę. *Własny serwer teamspeak. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wymagania: *Komunikator Team speak 3 *Minimum 14 lat *Ogar na ts. *Dystans do siebie. *Duża aktywność. *KD powyżej 0.80 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wzór podania: * Wiek : * Nick : * Login : * Imię : * Twoje Aktualne KDR: * Znajomość Mapy (1/10): * Umiejętność Latania (1/10): * Umiejętność Prowadzenia auta (1/10): * Umiejętności strzeleckie (1/10): * Coś o sobie: * Twoja ostatnia grupa?: * Dlaczego akurat my?: * Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki?: Co rób gdy już się dostaniesz: Na prywatnej wiadomości na forum napiszemy Ci ip ts. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Szukamy również dobrego kierowcy oraz Pilota. Zapraszamy do grupy! Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Quasimodo 1 1
Pawelosek Opublikowano 4 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2017 * Wiek : 12 * Nick : Pawel * Login : Fajfus * Imię : Pawel * Twoje Aktualne KDR: 1.00 * Znajomość Mapy (1/10): 8/10 * Umiejętność Latania (1/10): 4/10 * Umiejętność Prowadzenia auta (1/10): 5/10 * Umiejętności strzeleckie (1/10): 8/10 * Coś o sobie: Nazywam sie Pawel. Mam 12lat i lubie grac w pilkę * Twoja ostatnia grupa?: nie wiem * Dlaczego akurat my?: Podoba mi sie ta grupa * Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki?: Nie mam hajsu
Terro[R] Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2017 @Pawelosek Przyjęty na okres próbny.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi