Red Warrior 22 Opublikowano 28 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) No to właśnie biega sh po serwerze jest ok. 10 graczy i nie ma go kto zbanować (ja już wyszłem jak paru innych). A tak to by na wotebana zaglosowano i by sie pozbyli gracze tego z sh. Dziwne ze "Ja" piszesz że dzieci by sie bawiły jak na serwerze wiekszość to już dorośli grają. A taki voteban by siadł jakby większość graczy zagłosowała. Edytowane 28 Listopada 2017 przez Red Warrior 22
Ja+ Opublikowano 28 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 28 Listopada 2017 @Red Warrior 22 a co sprawdziłeś że to nie dzieci?? Chyba Noc jest od spania i chyba każdy admin nie będzie robił nocki bo wy chcecie grać. Chcesz grać w nocy i aby był admin to kur... Napisz podanie to nie będzie takiego problemu . @Red Warrior 22 ( Przepraszam za to co napisałem ale się wkurwiam jak ktoś nie czyta postów od administracji ) Czy ty kur... masz niedojebanie oczu Dnia 25.11.2017 o 11:12, x_warrior napisał: Voteban był już wałkowany wiele razy - nie będzie dodany. 2
Rekomendowane odpowiedzi