Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2017 To ostatni moment na złożenie podania! Informuję, że wszyscy obowiązkowo będą musieli pojawić się w poniedziałek od godziny 17:00 na TS3. Jeśli ktoś nie może, to proszę o informacje poprzez PW.
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 8 Grudnia 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jestem graczem: Nocnym,Dziennym i Porannym.Godziny gry na serwerze: W weekendy od 8 do 1, 2 w nocy, a w tygodniu to tak od 13-14 do 24. Nick jakiego używasz: FreeZy*Wiek: Aktualnie 16Staż gry na serwerze: Prawie 2 Lata nie licząc przerw. Miałem przerwę w wakacje na jakis miesiac.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK - Zazwyczaj były to muty, ale czesto bylem oskarżany bezpodstawnie i unikalem kar.Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Nie.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] + Umiem zachować dystans i staram się wyjaśniać sprawy bez przedwczesnego nakładania kar. + Znam dobrze serwer i sledze jego postępy na bieżąco. + Umiem się zachować i jestem dość spokojnym graczem. + Mam dość długi staż na serwerze. + Jestem raczej przyjazny dla otoczenia i potrafię pohamować swoje emocje. + Nie lubię osób które myślą że im wszystko wolno i wyzywają się na prawo i lewo. + Nie mam raczej żadnych konfliktów z administracją. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jestem dostępny prawie całą dobę, wystarczy uzgodnić datę i się pojawię. GET, 11 Grudnia 2017 Podanie zostaje odrzucone w związku z kłamstwami w podaniu i nieścisłościami. 1
papież Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem graczem: dziennym / porannym Godziny gry na serwerze: 14-21 Nick jakiego używasz: papiez Wiek: 16 Staż gry na serwerze: czerwiec wrzesień po około 10h dziennie Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, moderator na serwerze tactic Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] -dobra znajomość języka angielskiego -duża aktywność -dobrze znam MTA, mod DayZ i serwer -czerpie satysfakcje z pomocy ludziom -jestem sprawiedliwy W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: codziennie od 14 Edytowane 8 Grudnia 2017 przez papież Kamzo, 11 Grudnia 2017 Twoje podanie nie zostało w pełni zaakceptowane. Nie zostaniesz skreślony. Będziesz pod dwutygodniową obserwacją. GET, 4 Lutego 2018 Podanie zostaje odrzucone - nie przeszedłeś pomyślnie obserwacji. 1
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Termin składania podań dobiegł końca! --- Z dniem dzisiejszym, tj. 09.12.2017 rekrutacja na ModChata została zakończona. Jutro od godziny 17:00 odbędą się wszystkie rozmowy kwalifikacyjne! --- 2
Właściciel GET Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 12 Grudnia 2017 Gratulujemy wszystkim, którzy dostali się na ModChat - sporo Was jest! Zaczynamy nową przygodę, powodzenia! 5
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 Temat zostaje archiwizowany na wyłączność administracji serwera! Pozdrawiamy,FGTeam 1
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi