orzelek Opublikowano 25 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2017 Skarga na: admina Nick podczas gry: SzukamDziewczynyDoNaukiWDZNick osoby oskarżonej: HazeDlaczego składasz skargę: Trudno mu zrobić ss'y bardzo podejrzanemu graczowi, tłumaczy że to kolega.Data zdarzenia: 25.11.2017 ok.21;00 Opis zdarzenia: Opis zdarzenia: Gram na serwerze wszystko ładnie pięknie do póki nie wbija typ moim zdaniem (i większości graczy po stronie CT) odpalony. Pisze do admina pierwszy raz że koleś jest podejrzany. Na Adminvoice dostaje odpowiedz ze jest czysty (bez jakiegokolwiek sprawdzenia przez admina). No dobra gram dalej i znowu koleś zabija mnie w bardzo podejrzany sposób, po zginięciu oglądam go na kamerze pośmeirtnej i stwierdzam że to jest conajmniej dziwne co on robi wiec pisze znów do admina że ten koleś jest odpalony. Nie dostaje odpowiedzi, W kolejnej rundzie delikwent ten bedąc po stronie tt i mając bombę na plecach kampi na respie do około 40 sekundy do konca rundy. Na moje skargi na u@, że koleś ten powinien zostać jakoś pośpieszony "haze" nic nie odpisał. W kolejnej rundzie ktoś na u@ napisał że ten gracz jest odpalony ( cały czas mam namyśli pana podejrzanego) to na adminvoice dostaliśmy tylko odpowiedź że ów pan jest czysty, bo admin go zna. Po tym jak zwróciłem się do admina (tekstem typu: kolega admina nie może łamać zasad bez karnie) dostałem bana na 30 minut. Podsumowując chciałbym aby ktoś poważnie zastanowił się nad tym adminem bo to żenada. Dlaczego wszyscy na serwerze muszą cierpieć przez to że admin nie chce zrobić ss'ów swojemu koledze? Moim zdaniem przez takie zachowania tracicie graczy, ale nie mnie to oceniać. Dowód: Dowodu nie mam jedynie co to można sprawdzić na HLTV serwa 1
Szyderca Opublikowano 26 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 @Grochu i @Haze. ?
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 26 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 26 Listopada 2017 Gracz utworzył dwa takie same tematy. Drugi został już rozpatrzony wraz z wyciągnięciem logów.
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 26 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 26 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi