twardziel Opublikowano 25 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2017 Nick osoby oskarżonej: Pieta Komara. Dlaczego składasz skargę: obraża ciągle i nadużywa przekleństw a poza tym prowokuje i kłóci się z adminami. Data zdarzenia: Np. 22.11 po 22:20 na początku overpassa i ogólnie to nonstop wyzywa a widać to na czacie. Opis: ciągle obraża i dokucza innym graczom i kłóci się z adminami a jeśli chodzi o kłótnie to jest demo overpassa http://374300.node85.pukawka.pl/dem-de_overpass-1511385780-1511386860.zip i na rozgrzewce cały czas przeklina i wykłóca się ze sneakym mówiąc mu że on jest w wygrywającym teamie a wszyscy wiedzą że to pięta komara ciągle jest w wygrywającym bo wszyscy idą do jego teamu. Słyszałem też jak wyśmiewał się z ponczka a ponczek nie reagował. Jak nie ma adminów potrafi obrażać częściej graczy a na dowód jest to co na czacie pisał naprzykład "kurwy" a przedwczoraj napisał "kurwo" do kogoś. Chwalił się też że nie pozwala adminom na przenoszenie go. Czy on jest jakiś lepszy i traktowany na specjalnych zasadach ?? Do mnie też się raz przyczepił że niby coś zjebałem a on sam nie umie grać bo trzyma się tylko z tyłu i gra na jakieś głupie punkty. Krytykuje też często vipów mówiąc o nich coś tam w stylu że to cwaniaki są. Oczekuje że ktoś go doprowadzi do porządku bo pogorszyła się atmosfera i kultura na serwerze odkąd on gra. Ja wolę swojego nicku nie podawać bo on jest mściwy i niezrównoważony moim zdaniem. Dowód: http://374300.node85.pukawka.pl/dem-de_overpass-1511385780-1511386860.zip i jego logi czatu
Exist Opublikowano 25 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2017 Porada na przyszłość, każdy punkt pisze się w oddzielnych linijkach dużo łatwiej to czytać wtedy. 24 minuty temu, twardziel napisał: Ja wolę swojego nicku nie podawać bo on jest mściwy i niezrównoważony moim zdaniem. No i co z tego? Jeżeli masz dowody to zostanie odpowiednio ukarany, przecież Cię nie zabije, a może wylecieć z hukiem, więc nie baw się tylko Edytuj i podaj swój nick. Zdecyduje jak obejrzę dema i jego logi czatu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.