Trust Opublikowano 25 Listopada 2017 Donator Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) REKRUTACJA DO G^1# OFERUJEMY : Bazę Skin grupowy Obecność na Crash'ach Obecność na resetach pojazdów. Dużą aktywność. Wymagamy : Znajomości mapy Aktywności Dystansu do siebie Mikrofon + słuchawki + ts3 Wiek 16+ ( są wyjątki ) Umiejętności prowadzenia i strzelania Wzór podania 1. Imię: 2. Nick na serwerze: 3. Wiek: 4. Ile masz godzin na serwerze: 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: 8. Składki na grupę: 9. Kierowca czy strzelec: 10. Napisz coś o sobie: 11. Ile grasz w MTA DayZ: 12. Jak często grasz na serwerze ( +/- w których godzinach ) : Skład Ekipy Lider - Trust Członek - Cyprian Członek - lurkin9 Członek - MagiK Członek - Szymonk Okres próbny - HIOXE Okres próbny - Dzonyyy Okres próbny - kegg Edytowane 6 Grudnia 2017 przez tru ツ
Hioxe Opublikowano 26 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 1. Imię: Bartosz 2. Nick na serwerze: HiOXE 3. Wiek:15 4. KD Ratio: 0,78 5. Ile masz godzin na serwerze:200h 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:eXiT 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4-5h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Składki na grupę: Tak 10. Kierowca czy strzelec: Strzelec 11. Napisz coś o sobie: ( jak strzelasz, kierujesz itp ) Jestem Spoko Ziomix 12. Ile grasz w MTA DayZ: 4Lata 13. Jak często grasz na serwerze :Prawie Codziennie. x
Trust Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Donator Opublikowano 26 Listopada 2017 2 minuty temu, Hioxe napisał: 1. Imię: Bartosz 2. Nick na serwerze: HiOXE 3. Wiek:15 4. KD Ratio: 0,78 5. Ile masz godzin na serwerze:200h 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:eXiT 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4-5h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Składki na grupę: Tak 10. Kierowca czy strzelec: Strzelec 11. Napisz coś o sobie: ( jak strzelasz, kierujesz itp ) Jestem Spoko Ziomix 12. Ile grasz w MTA DayZ: 4Lata 13. Jak często grasz na serwerze :Prawie Codziennie. x Przyjęty z racji, że grałem z tobą na innych serwerach. ts masz na pw.
PatryKK58 Opublikowano 28 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) 1. Imię: Patryk 2. Nick na serwerze: MagiK 3. Wiek: 17 4. KD Ratio: 1.60 5. Ile masz godzin na serwerze: Około 200h. 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: BB , SVM 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5h w tygodniu na weekend z 10h. 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Składki na grupę: Zależy ale raczej tak. 10. Kierowca czy strzelec: Kierowca 11. Napisz coś o sobie: Znam tryb DayZ ,gram na serwerze ponad rok strzelam bardzo dobrze(10/10) , kieruje również dobrze (10/10). 12. Ile grasz w MTA DayZ: Ponad rok 13. Jak często grasz na serwerze : Na serwerze gram praktycznie codziennie , jestem aktywny na różnych wydarzeniach serwerowych takich jak resety aut , lubi innych eventach. Edytowane 28 Listopada 2017 przez PatryKK58 Zapomniałem uzupełnić 10 pkt.
Trust Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Donator Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) 23 minuty temu, PatryKK58 napisał: 1. Imię: Patryk 2. Nick na serwerze: MagiK 3. Wiek: 17 4. KD Ratio: 1.60 5. Ile masz godzin na serwerze: Około 200h. 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: BB , SVM 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5h w tygodniu na weekend z 10h. 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Składki na grupę: Zależy ale raczej tak. 10. Kierowca czy strzelec: 11. Napisz coś o sobie: Znam tryb DayZ ,gram na serwerze ponad rok strzelam bardzo dobrze(10/10) , kieruje również dobrze (10/10). 12. Ile grasz w MTA DayZ: Ponad rok 13. Jak często grasz na serwerze : Na serwerze gram praktycznie codziennie , jestem aktywny na różnych wydarzeniach serwerowych takich jak resety aut , lubi innych eventach. Brakuje Ci 10 pkt. @PatryKK58 jeśli naprawdę jesteś kierowcą, to przyjęty na okres próbny, ts masz na pw. Edytowane 28 Listopada 2017 przez tru ツ
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi