VIP Opublikowano 19 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2017 Nie mam zielonego pojecia czy gdzies to faktycznie pisze ( ze informacja) o tych pracach technicznych (moze nie zauwazylem) nie wiem też czy piszę w dobrym dziale ale czy jest juz powiedzian kiedy serwer będzie dostepny do grania bo akurat przed tymi pracami wykupilem sobie dodatkowe usugli by umilic gre a tu serw nie dziala wiec milo by bylo wiedziec ile to jeszcze potrwa i wogole wiem ze macie sporo pracy jedank chodzby przyblizony termin albo cos by bylo wiadomo... Bardzo prosze? Bardzo Dziękuje z góry!
Właściciel GET Opublikowano 19 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 19 Listopada 2017 Dzisiaj wieczorkiem lub w nocy postaramy się wypuścić serwer. Wszystkie usługi zostaną przedłużone o 3 dni. Pozdrawiam
VIP Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2017 Wiem ze to moze byc nieco nie na miejscu jednak z uwagi na zainteresowanie pozwole sobie spytać czy to faktycznie reset jest czy jakis update bo naprawdę strasznie dlugo juz to trwa.....
Właściciel GET Opublikowano 2 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi