Pumaaa Opublikowano 8 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 8 Października 2012 Cześć! Mam problem. Zainstalowałem dnia 07-10-2012 Counter Strike 1.6 New Era i wszystko działa dobrze, oprócz tego, że cs dziwnie mi się laguje. Miałem innego cs'a i był ten sam problem. Pomoże ktoś?
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2012 Właściciel Opublikowano 8 Października 2012 Napisałem Ci, że ping Ci się podwyższa strasznie związku z czym masz się skontaktować z dostawcą Twojego Internetu. Być może jakiś operator zawodzi. W weekend, np. były problemy prawdopodobnie poza infrastrukturą Pukawki i pojawiały się wysokie pingi u niektórych osób oraz niestabilności serwera. Zmieniłem pewne ustawienia, lecz one nic nie dały. Więc przyczyną tego był jakiś problem prawdopodobnie jeszcze poza infrastrukturą Pukawki. Do czego zmierzam. Po prostu możesz mieć pecha, więc nic my na to nie poradzimy, a jedynie Twój dostawca. Zazwyczaj problemy z opóźnieniami gracza są spowodowane albo jego ustawieniami (na szczęście nasze serwery łatają tę "dziurę" i każdy ma poprawne, jednolite ustawienia, które zapewniają komfort graczom) albo wina po stronie dostawcy. Stawiam tutaj na tą drugą opcję.
Pumaaa Opublikowano 10 Października 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Października 2012 Nesty. Możesz już zamknąć wątek, już nie mam lagów. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłych jesiennych fragów na codzień.
Właściciel GET Opublikowano 10 Października 2012 Właściciel Opublikowano 10 Października 2012 Co było przyczyną?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Brak odpowiedzi. @Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi