Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 18 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2017 Opóźnienia wykonywanych usług na serwerze MTA:DayZ Witam wszystkich, z dniem dzisiejszym tj. 18.11.2017 chciałbym ogłosić, że wykonanie wszystkich usług związanych ze sklepem MTA:DayZ będzie spowolnione. Jest to spowodowane tym, że mój dostawca internetu ma problemy z moją ofertą, a moje łącze jest na tyle słabe, że ciągle rozłącza mi internet, forum ładuje mi się długo lub wcale i naprawdę jest to niewygodne. Co do @Nesty'ego on także nie wykona usług, ponieważ zajmuje się COD MOD. Więc proszę nie pisać do niego w sprawach waszych baz itp. Pozdrawiamy,FGTeam Kamzo, 18 Listopada 2017 Nieaktualne! 2 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 19 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi