Nosek<3 Opublikowano 17 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2017 Imię:JuliaWiek:15 Pochodzę z serwera:Mta Dayz i z cs.goOd kiedy u nas grasz: Jakieś 5 miesięczyZa co cenisz naszą sieć: Za wszystkie Serwery i administracię.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Bo chciałam bym bardzo mieć tą range Bo jest polecana.Inne informacje o sobie: Lubie grać w tenisa jestem strzaszną gadułą i co jeszcze powiedzieć To wszysko. ,,,, Licze że dostane stałym bywalcem. Krystek, 17 Listopada 2017 Jakieś 5 miesięcy a REJESTRACJA 7 godzin temu 1 1
ALE FAJNY KOGUT SZYSZKE ś Opublikowano 17 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2017 @Julcia<3 Poleczam ją ma fajne zachowanie.. i tak dalej Jestem.Na Tak żeby dostała stałego bywalca... Krystek, 17 Listopada 2017 Kolejne ostrzeżenie dla Ciebie. Uspokój się, inaczej pożegnamy się na długi czas. A stały bywalec, jak sama nazwa wskazuje, jest dla użytkownika który jest bardzo długo na naszej sieci. 1
Szyderca Opublikowano 17 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi