Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2012 Właściciel Opublikowano 7 Października 2012 Groove Coverage - Poison Tekst: Your cruel device Your blood like ice One look could kill My pain your thrill I wanna love you, but I better not touch I wanna hold you, but my senses tell me to stop I wanna kiss you, but I want it too much I wanna taste you but your lips are venomous Poison! You're poison running through my veins You're poison! I don't wanna break these chains Your mouth so hot Your web I'm caught Your skin so wet Black lace on sweat I hear you calling and it's needles and pins I wanna hurt you just to hear you screaming my name Don't wanna touch you, but you're under my skin I wanna kiss you but your lips are venomous Poison! You're poison running through my veins You're poison! I don't wanna break these chains Running deep inside my veins Poison burning deep inside my veins One look could kill My pain your thrill I wanna love you, but I better not touch I wanna hold you, but my senses tell me to stop I wanna kiss you, but I want it too much I wanna taste you but your lips are venomous Poison! You're poison running through my veins You're poison, I don't wanna break these chains Poison! I wanna love you, but I better not touch I wanna hold you, but my senses tell me to stop I wanna kiss you, but I want it too much I wanna taste you but your lips are venomous Poison! You're poison running through my veins You're poison, I don't wanna break these chains Poison... Tłumaczenie: Twoje okrutne narzędzie Twoja krew jak lód Jedno spojrzenie może zabić Mój ból - Twój dreszcz Chcę Cię kochać, lecz lepiej nie będę dotykać Chcę Cie przytulić, lecz moje zmysły każą mi przestać Chcę Cię całować, lecz za bardzo tego pragnę Chcę Cię smakować, lecz Twoje usta są jadowitą trucizną Jesteś trucizną płynącą w moich żyłach Jesteś trucizną, nie chcę łamać tych łańcuchów Twoje usta - tak gorące Twoja sieć - jestem złapana Twoja skóra - tak mokra Czarna koronka w pocie Słyszę jak wołasz, to jest jak igły i szpilki Chcę Cię zranić tylko po to, by usłyszeć, jak krzyczysz moje imię Nie chcę Cię dotykać, lecz jesteś pod moją skórą Chcę Cię pocałować, lecz Twoje usta są jadowitą trucizną Jesteś trucizną płynącą w moich żyłach Jesteś trucizną, nie chcę łamać tych łańcuchów Płynącą w moich żyłach Trucizną spalającą się głęboko w moich żyłach Jedno spojrzenie może zabić Mój ból - Twój dreszcz Chcę Cię kochać, lecz lepiej nie będę dotykać Chcę Cie przytulić, lecz moje zmysły każą mi przestać Chcę Cię całować, lecz za bardzo tego pragnę Chcę Cię smakować, lecz Twoje usta są jadowitą trucizną Jesteś trucizną płynącą w moich żyłach Jesteś trucizną, nie chcę złamać tych łańcuchów Trucizną...
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 7 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2012 Świetna ta nutka. A kto Ci ją znalazł? :D
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2012 Autor Właściciel Opublikowano 7 Października 2012 A kto Ci ją znalazł? :D Kochanek.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 8 Października 2012 Fragowy Mister Opublikowano 8 Października 2012 Świetna nutka, świetny tekst
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 8 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2012 A kto Ci ją znalazł? :D Kochanek. To ja :P
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 1 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi