Luki1521 ツ Opublikowano 13 Listopada 2017 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) [Lider] - Luki1521[Subleader] - Red [Członek] - Rekovv [Członek] - ShrekUnivers [Okres próbny] - BuFFeR [Okres próbny] - MaRio [Okres próbny] - Pietruss [Okres próbny] - Awake' Dużą bazę Miłą atmosferę Staramy się być na resetach pojazdów Własny serwer TeamSpeak 3 Skina grupowego Aktywności Dystansu do siebie Znajomości mapy Znajomości respów pojazdów Znajomości MTA DayZ Umiejętność prowadzenia pojazdów i strzelania Współpracy Wiek 15+ (lub po mutacji) Szczerość to podstawa Nie możesz być w innej grupie podczas składania podania Ostatnie podanie do innej grupy musi być starsze niż cztery dni Jeżeli Twoje podanie zostanie odrzucone możesz złożyć kolejne po upływie pięciu dni Podanie złożone w czasie zamkniętej rekrutacji zostaje automatycznie odrzucone Cytuj Nick podczas gry: Login: Wiek: Ile godzin spędziłeś na serwerze?: Ile czasu poświęcasz na grę w MTA:DayZ (dziennie)?: Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Twoje aktualne KD Ratio: Twoje aktualne statystyki na serwerze: Dlaczego wybrałeś akurat nas?: W jakich grupach byłeś dlaczego je opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Czy zgadzasz się płacić składki?: Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Znajomość mapy [1-10]: Ile mniej więcej znasz respów pojazdów?(nie tymczasowych): Coś o sobie: Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Luki1521 2
rekovv24 Opublikowano 14 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 Nick podczas gry: Rekovv Login: Rekovv Wiek: 19 Ile godzin spędziłeś na serwerze?: 71 Ile czasu poświęcasz na grę w MTA:DayZ (dziennie)?: minimum 2 Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: kilka lat Twoje aktualne KD Ratio: 1.1 Twoje aktualne statystyki na serwerze: 78/71 Dlaczego wybrałeś akurat nas?: Luki W jakich grupach byłeś dlaczego je opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: FX zostałem wyrzucony ponieważ lider mnie zabił. Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Tak Czy zgadzasz się płacić składki?: Tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec: 7 Kierowca: 9 Pilot: 8 Znajomość mapy [1-10]: 10 Ile mniej więcej znasz respów pojazdów?(nie tymczasowych): 20 Coś o sobie: Znasz mnie Luki, ty wiesz o mnie wszystko.
Luki1521 ツ Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 14 Listopada 2017 @rekovv24 Przyjęty na okres próbny, ip tsa dostaniesz w wiadomości prywatnej.
Hagnet Opublikowano 17 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2017 Nick podczas gry:HagNeT Login:PaniczTeh Wiek:16 Ile godzin spędziłeś na serwerze?: 101h Ile czasu poświęcasz na grę w MTA:DayZ (dziennie)?:5/6h Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 2lata Twoje aktualne KD Ratio: 0.80 Twoje aktualne statystyki na serwerze: 192/246 Dlaczego wybrałeś akurat nas?:Niemam Z kim Grać a już z wami siedziałem na ts W jakich grupach byłeś dlaczego je opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: MiB Okradłem ich :3 Czy posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?:Tak i Tak Czy zgadzasz się płacić składki?: Tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 8/10 Kierowca 7/10 Pilot 8/10 Znajomość mapy [1-10]: 9 Ile mniej więcej znasz respów pojazdów?(nie tymczasowych): 12/15 Coś o sobie: Mam na imię Michał Mieszkam w Niemczech od 4 lat lubię spędzać czas na Basenie ale również na Komputerze 1
Bogus! Opublikowano 18 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2017 Nie polecam gracza PaniczTeh. Kiedy grałem jeszcze w MIB skończylo się tak że mieliśmy puste namioty. 1
Luki1521 ツ Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 18 Listopada 2017 @Hagnet Podanie odrzucone.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi