Skocz do zawartości

[KOSZ] [Propozycja] !votemute + !voteban + !votekick

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cześć. Z racji, że Administracja nie jest obecna 24/7 proponuję wgrać komendy typu !vote... Ułatwiłoby to robotę administracji oraz umiliło grę graczom. A gdyby gracz namawiał innych do !voteban dla drugiego osobnika pod pretekstem "Bo ten idiota jest słaby w CSa, dajcie na tak" z automatu dostaje bana na określona ilość czasu :D Dostaję wiele zgłoszeń na PW na steamie typu "dzieciak wyzywa', "jakiś idiota puszcza bindy" i nie zawsze mogę wejść na serwer i dopilnować porządku więc myślę, że takie komendy robiłyby porządek bez aktywnego Admina. @Erwin @WhiteNygga @Zarnos @unfuckingbelievable wasze zdanie na ten temat jest najważniejsze :D Pozdrawiam OgraNee

Opublikowano

Odpada,nasza społeczność jest jaka jest. Teraz w aktualizacji CS jest komenda,która pozwala wyciszyć jednego gracza,którego się chce. 

Opublikowano

Szczerze to nie wiem co o tym myśleć. Dużo gnoi gra na serwerze i obawiam się że mogą być cyrki z voteban jak admina nie będzie na serwerze, już to przerabiałem nie raz :X

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A ja grałem na róznych surfach i opcja z voteban przechodziła normalnie. 

49 minut temu, OgraNee napisał:

A gdyby gracz namawiał innych do !voteban dla drugiego osobnika pod pretekstem "Bo ten idiota jest słaby w CSa, dajcie na tak" z automatu dostaje bana na określona ilość czasu

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do votekicka i votemute jestem w stanie się zgodzić, ale voteban nie wchodzi w grę, jest masa dzieci, które będą sobie robić "jaja"

Kick na afka, albo mute na bindy lub brak mutacji jak najbardziej! 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Moim zdaniem to się nie uda bo ludzie mogą specjalnie mutowac i banowac za byle co 

Opublikowano

Cześć Panowie,

Postanowiłem na ten moment że wprowadzę dwie opcję, votemute i votekick. Co do propozycji 3 czyli bana kategorycznie na serwerze tego nie zobaczymy bo będą działy się cyrki.

Votemute może zostać na stałe co do kicka zobaczymy czy gównobaza nie będzie tego nadużywać w celach rozrywkowych, jeśli nie zostanie to na stałe.

Niestety nie zrobię tego dzisiaj, gdyż nie mam najzwyczajniej na to czasu bo jestem w delegacjach, natomiast obiecuje że w tym tygodniu to wprowadzę :)

Dzięki za propo, i do zoba !

• Serduszko fragowe (+) 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności