Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 12 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 Cześć. Z racji, że Administracja nie jest obecna 24/7 proponuję wgrać komendy typu !vote... Ułatwiłoby to robotę administracji oraz umiliło grę graczom. A gdyby gracz namawiał innych do !voteban dla drugiego osobnika pod pretekstem "Bo ten idiota jest słaby w CSa, dajcie na tak" z automatu dostaje bana na określona ilość czasu Dostaję wiele zgłoszeń na PW na steamie typu "dzieciak wyzywa', "jakiś idiota puszcza bindy" i nie zawsze mogę wejść na serwer i dopilnować porządku więc myślę, że takie komendy robiłyby porządek bez aktywnego Admina. @Erwin @WhiteNygga @Zarnos @unfuckingbelievable wasze zdanie na ten temat jest najważniejsze Pozdrawiam OgraNee
SzopeeN Opublikowano 12 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 12 Listopada 2017 Odpada,nasza społeczność jest jaka jest. Teraz w aktualizacji CS jest komenda,która pozwala wyciszyć jednego gracza,którego się chce.
unfuckingbelievable Opublikowano 12 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 12 Listopada 2017 Szczerze to nie wiem co o tym myśleć. Dużo gnoi gra na serwerze i obawiam się że mogą być cyrki z voteban jak admina nie będzie na serwerze, już to przerabiałem nie raz 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 A ja grałem na róznych surfach i opcja z voteban przechodziła normalnie. 49 minut temu, OgraNee napisał: A gdyby gracz namawiał innych do !voteban dla drugiego osobnika pod pretekstem "Bo ten idiota jest słaby w CSa, dajcie na tak" z automatu dostaje bana na określona ilość czasu
Zasłużony Fragowicz Erwin Opublikowano 12 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 Co do votekicka i votemute jestem w stanie się zgodzić, ale voteban nie wchodzi w grę, jest masa dzieci, które będą sobie robić "jaja" Kick na afka, albo mute na bindy lub brak mutacji jak najbardziej! 1
Zarnos Opublikowano 13 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 13 Listopada 2017 Moim zdaniem to się nie uda bo ludzie mogą specjalnie mutowac i banowac za byle co
unfuckingbelievable Opublikowano 13 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 13 Listopada 2017 Cześć Panowie, Postanowiłem na ten moment że wprowadzę dwie opcję, votemute i votekick. Co do propozycji 3 czyli bana kategorycznie na serwerze tego nie zobaczymy bo będą działy się cyrki. Votemute może zostać na stałe co do kicka zobaczymy czy gównobaza nie będzie tego nadużywać w celach rozrywkowych, jeśli nie zostanie to na stałe. Niestety nie zrobię tego dzisiaj, gdyż nie mam najzwyczajniej na to czasu bo jestem w delegacjach, natomiast obiecuje że w tym tygodniu to wprowadzę Dzięki za propo, i do zoba ! 1
Właściciel GET Opublikowano 15 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi