eXon Opublikowano 12 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 Mam tak propozycję, żeby na serwerze ONLY AWP dodać parę zmian. A mianowicie : 1.Dodać do regulaminu taką zasadę -używanie mikrofonu jest dozwolone tylko po mutacji (Mikro po mutacji) 2. Usunąć granat WH dla VIP'ów 3. Dodać na każdej mapie linię, do której można rushować 4. Zwiększyć skyboxy 5. Usunąś 2 najmniej grane mapy, a na ich miejsce dodać jakieś inne 6. Dodać więcej granatów uleczających dla vipów
Zasłużony Fragowicz MTD Opublikowano 12 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 @eXon 1. Tak jak wspomniał @Alray jest to omówione z ogólnych zasadach więc nie ma po co tego dodawać do regulaminu serwera. 2. Tak jak wspomniał @Alray trzeba znaleźć dla niego jakąś alternatywę. Osobiście wiem że jest on sporym problemem szczególnie ze zwiększoną ilością vip'ów na serwerze. 3. Tak jak wspomniał @Alray taki pomysł był już poruszony oraz zaproponowany i mam zamiar go wprowadzić w życie. 4. Jeśli granaty będą usunięte nie ma po co zwiększać skybox'a na mapach. 5. W najbliższym czasie mam zamiar wprowadzić parę zmian w mapach żeby "odświeżyć" trochę serwer. 6. Ten temat też był już poruszany że zamiast 50HP apteczka dawała by 100HP dla gracza. W takim wypadku nie byłoby sensu mieć więcej apteczek jeśli jedna by wystarczała.
Właściciel GET Opublikowano 27 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 27 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi