Big K [KK] Opublikowano 10 Listopada 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 10 Listopada 2017 ► Sqad [^AK] : • [Lider] @Remek000 • [CO-Lider] @HAHAH • [Członek] Vitality • [Członek] WoWPolaki • [Rekrut] Blaqu • [Rekrut] ToR ► Wymagania ! • Duża aktywność na serwerze (przynajmniej na resety aut) • TeamSpeak 3 oraz działający mikrofon • Umiejętność strzelania [KD Ratio minimum 0.65] • Wiek 15+ [lub po mutacji] • Znajomość mapy • Umiejętność kierowania pojazdem lądowym ► Oferujemy • 1 baza premium na zawsze • Własny kanał klanowy na TeamSpeaku • Aktywność na resetach ► Wzór • Nick w grze: • Wiek: • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] • Twoje aktualne KD Ratio: • Staż gry na DayZ: • Dlaczego wybrałeś Alkaide ?: [ Najlepiej kilka powodów ] • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: • Jak długo grasz na serwerze: • Jak dobrze [w skali 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: • Znasz mapę: • Strzelasz:
ryboskoczek123 Opublikowano 10 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2017 • Nick w grze: GzZ • Wiek:15 • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] Mam na imie Szymon, czasem lubie pograc w pilke i lubie spędzać wolny czas przy komputerze. Lubie sobie również niekiedy amatorsko pofreestylowac/rapowac • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: Ponieważ w miare dobrze strzelam, jestem bardzo aktywnym fragowiczem i lubię się dobrze wtapiać w towarzystwo. • Twoje aktualne KD Ratio: 1.07 • Staż gry na DayZ: około 1 roku. • Staż gry na serwerze: Jestem po banie, około 6 miesiecy. • Dlaczego wybrałeś Alkaide ?: Zobaczyłem po prostu, że jest otwarta rekrutacja do tej grupy, a ja jestem w trakcie poszukiwania. • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: około 6 godzin, niekiedy wiecej. #Nolife • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Jak będzie trzeba, to tak. • Jak dobrze [w skali 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy:9 • Znasz mapę:8 • Strzelasz:9 1 1
matekon01 Opublikowano 10 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2017 • Nick w grze: wazelinka • Wiek: 15 (Może nie po mutacji,ale nie mam piskliwego głosu) • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] Mam na imię Mateusz,mieszkam w Holandii XDD czasami lubię zajarać szluga i tyle. • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Nawet dobrze strzelam i myślę, że przydał by się wam strzelec • Twoje aktualne KD Ratio:2.08 • Staż gry na DayZ: Rok • Staż gry na serwerze: 7 miesięcy • Dlaczego wybrałeś Alkaide ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Szukam grupy która jest w miarę aktywna :v • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?:Codziennie po 7-8h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Raczej tak • Jak dobrze [w skali 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy:8 • Znasz mapę:9 • Strzelasz:9 1
Kacpisss Opublikowano 10 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2017 • Nick w grze: Trzepak. • Wiek: 18. • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] Witam serdecznie mam na imię Kacper. Interesuję się piłką nożną, dziewczynami. Wolny czas spędzam przy komputerze i czasami wychodzę na dwór. • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ jestem najlepszym rajdowcem na serwerze, jestem pozytywną osobą i śmieszną. • Twoje aktualne KD Ratio: 0,50 • Staż gry na DayZ: Ponad osiem miesięcy. • Staż gry na serwerze: Około sześciu miesięcy. • Dlaczego wybrałeś Alkaide ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Dlatego, że szukam ogarniętej grupy. • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: Od 4-6h. • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Jak będzie taka potrzeba to oczywiście. • Jak dobrze [w skali 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: 9/10 • Znasz mapę: 9/10 • Strzelasz: 7/10
Big K [KK] Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 10 Listopada 2017 rybosoczek123 oraz matekon01 Przyjęci
ryboskoczek123 Opublikowano 10 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2017 Ej, to jest nasz ziomek 1
Rekomendowane odpowiedzi