Skalpel Opublikowano 8 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2017 Skarga na: admina Blodni czy jakos takNick podczas gry: Skalpel_Jwb™Nick osoby oskarżonej: blodniDlaczego składasz skargę: Zaczeło się to tak chodzi jaki koleś na serwer i dusi się że po co są robione takie serwery z 64 tick to powiedziałem mu że jak mu sie nie podoba to niech wyjdzie i w tej chwili zaczeło się admin odzywa się do mnie i mówi mi kim ty w ogóle jesteś i mówi zaraz ty stąd wylecisz i po chwili dostaje Kicka (ogarnij sie), Wracam na serwer i się pytam co ten kick i usłyszałem ogarnij się bo zaraz bana dostaniesz to mówię do (admina jak chcesz to daj) no i po chwili dostałem bana za co to nie wiem żadna prowokacja to nie była moim zdaniem admin po prostu nadużywa swojej władzy.Data zdarzenia: 09.11.2017 godzina 00:30 coś około mapa mirageOpis zdarzenia: Wyjaśniłem u góryDowód: żadnych screenów nie mam moge jedynie wkleić bana z consoli jak ktoś chce PS. czekam na odbanowanie pozdawiam
blndie Opublikowano 8 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 8 Listopada 2017 Na pewno nie powiedziałem "kim Ty w ogóle jesteś". Nie obrażałem Cię, a Ty w tej chwili posługujesz się kłamstwem i pomawianiem mnie. Zauważyłem Cię pierwszy raz na serwerze u nas, i że od razu się czepiasz ludzi, w tym mnie, a ja takich cwaniaczków od razu wyczuwam i pouczyłem Cię, żebyś się ogarnął, w tym dałem kicka. Co zrobiłeś po kicku? Wróciłeś natychmiast na serwer i napisałeś na adminowskim: "skarga leci " . To co napisałeś na adminowskim dowodzi tylko, że cwaniaczysz. Twoja bezczelność sprawiła, że dostałeś bana na 1 dzień. Na ogarnięcie się. Nie przyczepiaj się do innych graczy i tyle. Przejrzałem też logi Twojego czata i one również dowodzą, że toxic z Ciebie i prowokator. Np. "jak sie grac nie umie to tak jest ;p"; "co za team..". Tyle z mojej strony.
Skalpel Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2017 Nie obchodzi mnie to co se myślisz na mój temat możesz se myśleć wszystko ale na pewno nie będziesz se mną tak pomiatał to wiem na pewno. Czekam na unbana bo chce grać na serwerze, a ban był nie słuszny, a jeśli słuszny to na pewnie nie na 1dzień pozdrawiam
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 9 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2017 Akurat bylem gosciem na serwerze FFA, przyszedlem pograc spokojnie. Slyszalem tylko toxic i hejt (typowe nakrecanie z obydwu stron, slyszalem), wywiazala sie glupia dyskusja z adminem "ze tick. ciulowy i po co te serwery". Moim zdaniem zareagowal admin prawidlowo z FFA , u mnie nie bylo by miejsca na takie cos. 1 dzien to naprawdę ulgowo zostales potraktowany Dostałes bana za dyskusje z adminem i nagle dugi kolega rozplynal sie jak kamfora. Powinienes pamietac ze jeszcze prosilem o zachowanie spokoju i zbednej dyskusji ( bo naprawdę chialem pograc w przyjemnej atmosf....) A to jest drugi kolega i dzieki Bogu ze mam jeszcze tak dobra pamiec http://steamcommunity.com/id/Alchemiczekx/ w komenta... ma +rep dobty admin i godny przeciwnik ( i jest ze skillcenter ) Jemu to juz nie powiem co sie należy, taki toxic lecial z jego strony na nasze serwery ze mala bania.
blndie Opublikowano 9 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 9 Listopada 2017 Twoje słowa na adminowskim: "skarga leci " odbieram jako groźbę, a za grożenie względem admina jest ban do 7 dni. Bardzo proszę o przedłużenie bana do 7 dni, gdyż ów gracz cały czas udowadnia, że wie wszystko lepiej i wypowiada się bez żadnego szacunku. Nawet mojego nicku nie potrafił napisać prawidłowo ("Skarga na: admina Blodni czy jakos tak").
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 9 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2017 Wieczorem obejrzę demko z tej sytuacji, o ile się nagrało, i się wypowiem.
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 9 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2017 Skarga zostaje odrzucona. Demka nie ma nagranego z tej sytuacji oraz osoba składająca skargę nie podała żadnych dowodów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.