unfuckingbelievable Opublikowano 30 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 30 Września 2017 Panowie mam pytanko. Nigdy nie grałem w sa multi i chętnie popykalbym na naszym serwerze. Mam San Andreas na steam, jak mogę zagrac w multi ? WielBond, 30 Września 2017 https://fragujemy.com/topic/41228-jak-pobra%C4%87-oraz-zainstalowa%C4%87-mta/
新insuxyy. Opublikowano 30 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2017 pobierz mta z głownej strony
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 30 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Września 2017 5 minut temu, unfuckingbelievable napisał: Panowie mam pytanko. Nigdy nie grałem w sa multi i chętnie popykalbym na naszym serwerze. Mam San Andreas na steam, jak mogę zagrac w multi ? Jasne! Wejdź na oficjalną strone MTA i pobierz MTA, następnie przejdź do instalacji i zaznacz folder, w którym masz GTA SA
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 30 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Mam pytanie. Bo bardzo bym chciał zagrać z wami. Czy wersja GTA SA na Steam różni się od darmowej? Bo kompletnie się nie znam a mam zamiar dziś kupić GTA SA i nie wiem czy opłaca się kupić jak można mieć 4free. Edytowane 30 Października 2017 przez OgraNee
RTommyCZ Opublikowano 30 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2017 49 minut temu, OgraNee napisał: Mam pytanie. Bo bardzo bym chciał zagrać z wami. Czy wersja GTA SA na Steam różni się od darmowej? Bo kompletnie się nie znam a mam zamiar dziś kupić GTA SA i nie wiem czy opłaca się kupić jak można mieć 4free. Za darmo pobierz gta san andreas i potem pobierz to https://multitheftauto.com/ najlepiej wypakuj to w folderze z gta san andreas ;0 i ciesz się z gry
unfuckingbelievable Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 30 Października 2017 A z wersji Steamowej można grać?
SŁOŃ Opublikowano 30 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Października 2017 Też, sam nawet posiadam @unfuckingbelievable
MentosToJa Opublikowano 30 Października 2017 Wykluczony Opublikowano 30 Października 2017 3 godziny temu, OgraNee napisał: Mam pytanie. Bo bardzo bym chciał zagrać z wami. Czy wersja GTA SA na Steam różni się od darmowej? Bo kompletnie się nie znam a mam zamiar dziś kupić GTA SA i nie wiem czy opłaca się kupić jak można mieć 4free. Nie ma wersji darmowej, jest tylko kopia wersji oryginalnej i pirat. I tak, możesz grać na spiraconej wersji gta w mta.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 30 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2017 Dlatego też przypominam o tym temacie, macie w tym wszelkie potrzebne odnośniki by zacząć swą grę w MTA:https://fragujemy.com/topic/41228-jak-pobrać-oraz-zainstalować-mta/
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi