Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pytanko. Nigdy nie grałem w sa multi i chętnie popykalbym na naszym serwerze. 

Mam San Andreas na steam, jak mogę zagrac w multi ?

WielBond,
https://fragujemy.com/topic/41228-jak-pobra%C4%87-oraz-zainstalowa%C4%87-mta/
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
5 minut temu, unfuckingbelievable napisał:

Panowie mam pytanko. Nigdy nie grałem w sa multi i chętnie popykalbym na naszym serwerze. 

Mam San Andreas na steam, jak mogę zagrac w multi ?

Jasne! Wejdź na oficjalną strone MTA i pobierz MTA, następnie przejdź do instalacji i zaznacz folder, w którym masz GTA SA :D

• 5 tygodni później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie. Bo bardzo bym chciał zagrać z wami. Czy wersja GTA SA na Steam różni się od darmowej? Bo kompletnie się nie znam a mam zamiar dziś kupić GTA SA i nie wiem czy opłaca się kupić jak można mieć 4free.

Edytowane przez OgraNee
Opublikowano
49 minut temu, OgraNee napisał:

Mam pytanie. Bo bardzo bym chciał zagrać z wami. Czy wersja GTA SA na Steam różni się od darmowej? Bo kompletnie się nie znam a mam zamiar dziś kupić GTA SA i nie wiem czy opłaca się kupić jak można mieć 4free.

Za darmo pobierz gta san andreas i potem pobierz to https://multitheftauto.com/ najlepiej wypakuj to w folderze z gta san andreas ;0 i ciesz się z gry :P

Opublikowano
3 godziny temu, OgraNee napisał:

Nie ma wersji darmowej, jest tylko kopia wersji oryginalnej i pirat.

I tak, możesz grać na spiraconej wersji gta w mta.

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności