Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2012 de_cbble ===> cs_militia de_aztec de_inferno de_dust de_nuke de_cpl_mill de_train de_kabul de_westwood de_dust2 cs_office de_dust2002 Proponuje wycofać de_cbble Z mojej obserwacji wynika ze na tej mapie dochodzi do spadku wrekfencji grywanlosci. Dodac / przetestowac cs_militia [Gdy serwer ruszy zostana dodane 2 MC (Dzienny/Nocny) ]
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2012 Cbble ? NIEEEE!! toż to dobra mapa! Militie możesz wstawić zamiast westwooda.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2012 To tylko propozycja , mozna poprostu dograc militie ,) Ale wydaje mi sie ze cbble mozna by właczyc jak bedzie juz sporo graczy. Wiem ze dobra mapa , inaczej nie zamiesciłbym jej w MC ,)
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2012 Właściciel Opublikowano 4 Października 2012 cs_office out.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2012 cs_office out. Rozwiń swoja wypowiedz.
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2012 Właściciel Opublikowano 4 Października 2012 Zamiast office, militię. Dodać mirage i wywalić westwood/dust2002.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2012 dd2002, westwood bym zostawił. Można spróbować.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Października 2012 Zmiany w Mapcycle FFA de_aztec cs_militia de_dust2 cs_assault de_westwood de_cpl_mill de_dust de_inferno de_kabul de_train Dodano cs_militia zamiast cs_office cs_assault Wywalono de_cbble - Narazie zostanie usuniete. Co nie znaczy ze mapka nie wroci do MC. Zmiany w spisie map jak i rowniez zmieniona kolejnosc map . Mam nadzieje ze zmiany pozytywnie wplyna na serwer FFA.
Rekomendowane odpowiedzi