chrapo123 Opublikowano 25 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Października 2017 Nick jakiego używasz: nacpany bandzior Wiek: 18 Staż gry Counter-Strike: 10 lat Staż gry na serwerze: koło roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie chyba, nie pamietam Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: mialem nawet wlasna serwerownie tylko juz nie chcialem hajsu na to przepierdalac ale jak cos to do tego serwera jak bedzie trzeba to cos zaplace Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: oczywiscie mialem nawet wlasna serwerownie, bylem swego czasu bardzo dobrze ogarniety w amxx, ulepszaniu edytowaniu pluginow itp itd Godziny w jakich grasz: praktycznie caly czas Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Bo jest masakra z cziterami czasami przez caly dzien nie da sie grac bo jakies pizdy odpalaja boty, mam doswiadczenie, jestem w miare komunikatywnym mlodym czlowiekiem Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: nei wiem jakie numerki ale nazywam sie chrapo123 na steamie Szyderca, 25 Października 2017 Masz podać SID, bez tego ani rusz.
Rekomendowane odpowiedzi