Skocz do zawartości

Skarga na Blondie

Janusz Polaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina
Nick podczas gry: Janusz Polaczek 
Nick osoby oskarżonej: Blondie
Dlaczego składasz skargę: Zachowanie
Data zdarzenia: 20-23 października w godzinach wieczornych
Opis zdarzenia: 1. Włączyłem muzykę, trwało to może 25 sek. (Pieta Komara chciał sobie pośpiewać) nikomu nie przeszkadzało.... pierwszy ban 

2. Grając AWP jakiś koleś stał blokując i czekając aż padne... gdy napisałem "co za chuj" nie kierując tego do konkretnej osoby Blondie ban... inni mogą wyzywać, przeklinać, tyrać, trollować sie z innymi a mi bez żadnego słowa od razu.

3. Któryś napisał jakąś bluzge piszę nie przeklinaj bo Blondie ci bana da... no i nie zgadniecie kto dostał bana!!!?

Jakiś czas temu za adminów byli normalni ludzie tacy jak żywy, quisey z którymi można było się pośmiać, pogadać, pożartować bo mieli dystans do siebie a tu jakiś koleś który ma jakieś wybujałe ego. Nie ja jeden jestem tego zdania bo na serwerze poparło mnie parę osób (ale nie mogę podpierać się świadkami). Przez coś takiego niszczy się community tego serwera. Rozumiem wjeżdżanie na "matkę" wyzwiska które ciągną się monologami po 30 sekund ale za takie coś?!

Oczywiście winnym zostanę ja na koniec tego tematu bo raczej nie liczę na sprawiedliwość ale chodziło mi o poinformowanie że są takie akcje (nawet nie jednorazowe czy jakieś żadkie)
Dowód: nie mam żadnych SS ale myślę że są jakieś demka, albo zapisy w logach.

Opublikowano

Jeżeli składasz skargę, to powinieneś mieć dowody, jeżeli nie masz to nie zawracaj ludziom głowy bo to jest bez sensu.
Za brak dowodów jakichkolwiek odrzucam skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności