Skocz do zawartości

[KOSZ] CZY KIEDYŚ NADEJDZIE TEN DZIEŃ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Droga administracjo, forumowicze, gracze
Jeden z waszych serwerów, mianowicie DEATHMATCH KAŻDY NA KAŻDEGO, prawdopodobnie odszedł w zapomnienie. Na serwie roi się od odpałów, reklamujących botów czy innego ścierwa. Czy wy zamierzacie coś z tym zrobić? Uprzedzając pytania - NIE, NIE ZAŁOŻĘ PODANIA O ADMINA PO RAZ KOLEJNY. Dlaczego? 20 polskich złotych WPISOWE oraz składki (chyba tam były składki, nie pamiętam już). Ja nie skończyłem nawet 16 lat, nie mam konta bankowego oraz nie będę płacić ludziom z internetu 20zł SMSem.
Nie piszcie nawet, że nikt nie ma czasu na prace na DMie, PONIEWAŻ PIERWSZA PROPOZYCJA PADŁA 1 CZERWCA 2017 ROKU. Ja i mój kolega redve przedstawiliśmy propozycje dotyczące serwera.
Serio, serwer bez antycheata W 2017 ROKU, antyreklamy też nie ma, brak wymuszania interpu, cały czas te same mapy (na serio, mirage i tuscan to nie jest zła opcja). Jak nie macie zamiaru nic robić na serwie, po prostu oddajcie go komuś, jakiejś innej sieci. Wy po prostu macie go w dupie. Nie oszukujmy się, taka jest prawda.
Ostatnie zmiany zaszły dnia 22.02.2016. Wtedy dodaliście ,,Zmiany w systemie AFK - gracze będą wyrzucani od razu z serwera." co nie jest prawdą :v Nigdy nie zauważyłem, żeby system wyrzucił kogoś za AFK (no chyba że jestem ślepy czy cuś)

Co jakiś czas nawet HLTV nie ma, po prostu nie ma.

I moje pytanie brzmi - CZY NAPRAWICIE KIEDYŚ SERWER? Brakuje wam rąk? https://steamcommunity.com/id/Hyziuuu - link do mojego profilu steam. Zaproś, napisz, jeżeli znajdę czas to pomogę. Nie tylko ja chcę tych zmian, chcą ich wszyscy gracze DM'a.

Pozdrawiam, hyZiu
:]

EDIT: Jeszcze jedna krótka historia się zdarzyła. Wbił jakiś typo na serwer z kompletem cheatów i mówił, że testuje sobie czity od kolegi. Tak - wasz serwer to poligon treningowy dla botów i cheatów

Edytowane przez Hyziu
  • Śmiech 2
  • Właściciel
Opublikowano

Jesteś źle poinformowany: nie ma żadnych składek adminowskich natomiast jest opłata członkowska jednorazowa. 

19 minut temu, Hyziu napisał:

cały czas te same mapy

A co, może mam dodawać de_penis albo salut bądź cs_biki? Bądź poważny. To jest serwer DM i tutaj zawsze będą w kółko te same mapy, bo są one najpopularniejsze. 

21 minut temu, Hyziu napisał:

Nie piszcie nawet, że nikt nie ma czasu na prace na DMie, PONIEWAŻ PIERWSZA PROPOZYCJA PADŁA 1 CZERWCA 2017 ROKU. Ja i mój kolega redve przedstawiliśmy propozycje dotyczące serwera.

Ilość zmian na naszej sieci jest bardzo duża przez ostatnie miesiące. I rozpoczęliśmy w tym tygodniu przebudowę serwerów CS 1.6. Już DD2 został przeniesione, dzisiaj 4FUN oraz COD MOD. 

22 minuty temu, Hyziu napisał:

Co jakiś czas nawet HLTV nie ma, po prostu nie ma.

Sprawdzimy co jest z HLTV.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności