Skocz do zawartości

[KOSZ] Sposób na skandaliczne czitowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym serdecznie i oficjalnie powitac cala kadre serwera fragujemy gungame. Chciałbym zwrócic wam uwagę na bandyckie zachowania innych graczy, które przeszkadzają porządnym ludziom w graniu. Mianowicie chodzi mi o tzw. "Czity", ich zadaniem jest zrobić frajdę małemu gimbusowi lub innemu zakompleksionemu człowiekowi, ponieważ nie wiem czemu, może nie umieją grać i chcą być fajni?

Najgorzej jest gdy nie ma admina, a na prawde nie ma go prawie w ogóle na serwerze, jedynie raz na jakis czas wejdzie zeby pograc na 10 minut. Jest to wnerwiajace gdyż nie ma pluginu, który by pozwolił na banowanie cziterow przez graczy przez wpisaniu na sayu "/voteban" po czym wybrac gracza, który oszukuje lujb robi cos innego. PRoszę o rozważenie tego .

Tu podaje link do pobrania opisu i wogole zajmijie sie tym bo mnie juz kurwica bierze od tych lamusow

https://amxx.pl/topic/139169-vote-ban/

Opublikowano

Tyle, że lepiej grający gracze też mają obrywać rykoszetem i zostawać banowani?

A jak koleżka zbanowany złoży odwołanie, to kto ma rozpisać demko? Bo wtedy zapewne nikt się nie będzie ku temu kwapił.

Na nie.

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisano wyżej, ludzie będą wywoływać vote i banować jak leci. 

Na nie

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności