Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 15 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 Proszę o zbanowanie tych graczy na 1 miesiąc. Ich nicki to: Nfreaq (pod nickiem OgraNee ssie csgoatse.com), Agent007 (bułka w kiblu albo OgraNee ssie) i Toxic. Gracze nadmiernie bluzgają, obrażają moją osobę, używają wulgarnych nicków, upomnienie nie dało nic do zrozumienia, Toxic zagłusza grę. A oto czat graczy: Nfreaq i Agent007: http://fg.gameme.com/player_histories/chat/554834 http://fg.gameme.com/player_histories/chat/569338 @unfuckingbelievable i @WhiteNygga myślę, że skarga zostanie przyjęta, bo ich zachowanie jest skandaliczne. Pozdrawiam
SzopeeN Opublikowano 15 Października 2017 Wykluczony Opublikowano 15 Października 2017 Jak dla mnie bany na miesiąc wystarczą jednak w sprawie Toxica proponuję perm muta.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 9 minut temu, WhiteNygga napisał: W sprawie Toxica proponuję perm muta. I bana na tydzień
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 15 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 Nie rozumiem tutaj czegoś. Jesteście adminami i przecież możecie banować graczy.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) @ELSO ja chcę żeby dostali bana na miesiąc i nie chcę robić sobie kłopotów. Moim zdaniem skraga jest najlepszą opcją. Wiem trochę dziwne ale nie chcę narobic sobie kłopotów. Edytowane 15 Października 2017 przez OgraNee 1
unfuckingbelievable Opublikowano 15 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 15 Października 2017 @OgraNee nie przejmuj się, nie musisz pisać takich rzeczy na forum, jednak fajnie że zależy Ci na tym by sumiennie wykonywać swoją pracę.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 @unfuckingbelievable czyli banicję mogę nadać?
unfuckingbelievable Opublikowano 15 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 15 Października 2017 Tak możesz, jeśli chodzi o tego pierwszego gracza to raz coś o tobie napisal, nie wiem jak wyglądało to na czacie głosowym. Pamiętajcie o tym że zależy mi na tym by na serwerze była jak najlepsza atmosfera, co za tym idzie takich leszczy kasujcie bez mniejszych przeszkód
Legendarny Fragowicz Samurai Tajrox 龙 Opublikowano 16 Listopada 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi