Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bójcie się, czy nie cieszcie, nie odchodzę jeszcze :D

Otóż jest to pożegnanie od mniej lub bardziej znanego wam CheRRy'ego, a raczej Wisienki ;*. Jest to OFFTOPIC, więc nie mam z tego żadnych dodatkowych postów, zwyczajnie wrzuciłem, bo mnie o to prosił.

Przykre to dla mnie, może dla niektórych nie (chociaż nie mam pojęcia czemu), ale zostałem zmuszony do odejścia. Piszę to, gdyż nie jestem kimś, kto jest zły na cały świat za to, że dostał bana. Co prawda krótko trwał ten czas, w którym miałem okazję z wami grać, jednak serdecznie wam dziękuję. I tym, z którymi mi się dobrze grało i gadało, i tym, którzy byli do mnie z nie wnikam jakich powodów uprzedzeni. Nie mam nikomu nic za złe, w końcu trzeba się liczyć z konsekwencjami niespójności wypowiedzi w internecie z rzeczywistością. Cała afera, zakończona moim banem była zwykłym nieporozumieniem, którego nie miałem okazji wyjaśnić, dzięki dobroci administracji. Nie będę tutaj nic więcej o tym pisać, gdyż byłoby to nietaktem używać do osobistego sporu (mimo, iż wynikłego z nieporozumienia) całego forum i sieci. Jest to w końcu sprawa między mną a Nestym, więc reszta sieci nie ma z tym nic wspólnego. Tych, którzy chcieli mnie zaprosić na steamie, zapraszam na profil "Wisienka ;* TsW' | MIX ON ~". Za wszelkie zszargane nerwy, zniszczone psychiki i inne przepraszam, co nie zobowiązuje mnie do płacenia odszkodowań :P.

Żegnam i pozdrawiam

Wisienka ;*

• Właściciel
Opublikowano

Dostał za swoje, chamstwa nie będziemy tutaj trzymać. Ban był słuszny, a na tę decyzję wpłynął nie tylko to, co wypisywał na PW - ale oczywiste jest to, że zdecydowało ostatecznie o jego zawieszeniu i to stałym.

Afera. Jaka afera? Jakie nieporozumienie z banem? To nie zasługiwało na ingerencje?:

Smarkaczem jestem? Co ty typie możesz o mnie wiedziec, kim ty jestes aby mnie oceniac, popisałeś sie, że napisałeś taki post, posłuchaj, nie masz prawa nikogo oceniac, nic nie wiem o moim życiu, H@ serwa jestes i w cs'a grasz i możesz wszystko, wyobraź sobie, że wiem sporo o życiu, a ty typie nie bedziesz mnie obrażał i pisał, że nic nie wiem. Nie na widzę takich ludzi ja ty, masz władze na zasranym fragujemy.com, ale to nie oznacza, że możesz ubliżać i cwaniaczyć, a na pewno nie szerzyć tego, że jestes zasranym H@, nie musisz mi odpisywać, wez sobie to do serca, bo chyba ty mało wiesz o życiu. Chamski jestem, bo Ci w kultularny sposób odpowiem, albo napiszę własne zdanie? Nie mam zamiaru Ci dupy lizac, aby miec jakies przywileje, a tobie radzę się uspokoić, bo daleko tak nie zajdziesz.

Przeczytaj twój post zamieszczony przy moim podaniu.

Jestes takim szczeniakiem, że [WULGARNOŚĆ]! Nie wiem jakie masz, życie, ale ty jestes nikim aby pisac o cudzym, poprostu przykro mi się zrobiło jak taki kozaczek będzie pisał jak to człowiek żyje, jakie to on 0 i co on to wie? Żebyś się nie rozczarował w tym twoim ja rzesz doświadczonym życiu, bo co ja tam mogę wiedziec, to ty jestes kims i ty tylko masz prawdziwe życie. Wybacz jeżeli Cię obraziłem, może to być skutek moich nerwów, nie miałem zamiaru Cię obrażać, tylko zastanów się następnym razem co piszesz, bo możesz być pokrzywdzony.

Według Was lub Ciebie to jest ta niby jego obrona? Oczywiście, każdy niech walczy o swoje prawda, ale nie w taki sposób. Odnoszę wrażenie, że to pisał niedoświadczony gówniarz 16 letni czyli zgadza się, bo tyle lat on ma i tak naprawdę ma płytkie pojęcie o życiu, cechach jego.

Wątek nie ma sensu pobytu na forum. Zostanie on w archiwum i więcej razy nie przekazuj nam to, co on "chce". Jeśli coś chce, to [email protected] jest do jego dyspozycji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności